Ветеран АТО та бюрократичні перепони

Верхоляк

4 серпня 2015 року ветеран АТО Ярослав Верхоляк звернувся з заявою в Старожадівську сільську раду з проханням скласти акт обстеження житлово-побутових умов за місцем його проживання для того, щоб він міг стати на облік в Управління праці та соціального захисту населення. Зі слів Ярослава, він проживає в с. Стара Жадова з 2010 року разом з дружиною та сином.

Акт обстеження житлово-побутових умов – це звичайний для будь-якого депутата документ. Він складається по місцю проживання в присутності сусідів, які підтверджують дані акту. В цій ситуації Ярослав Верхоляк натикнувся на незрозумілу бюрократичну стіну – працівниками Старожадівської сільської ради в його адресу була висловлена відмова складати документ через відсутність реєстрації в селі.

Верхоляк

Наполягаючи на складенні акту обстеження та отримавши документ, Ярослав в ньому не знайшов жодного слова про житлові умови, зате там було висунуто звинувачення в “зайнятті самовільно” даного будинку. Крім того, в попередньому акті було зазначено, що будинок на даний час являється предметом судового спору. На прохання підтвердити це – в сільській раді тільки розвели руками.

2

18 серпня на прохання Ярослава ми разом з ним та його дружиною Оксаною завітали до Старожадівської сільської ради з метою вияснити, чому він не отримав належний акт обстеження. В нашій присутності працівники сільської ради викликали депутата від вул. Санаторської в селі та комісійно виїхали для обстеження житла в натурі.

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ