Сотні платіжних квитанцій за електроенергію викинули у приміщенні “Укрпошти” в Сторожинці

До купи питань, які мають вирішувати жителі Сторожинця, додався неочікуваний та неприємний сюрприз – квитанції на оплату за спожиту електроенергію перестали розносити по абонентам, а, натомість, велику їх частину просто викинули на столах у приміщенні “Укрпошти” по вул. Чернівецькій.

Містяни вимушені самотужки добиратися до відділення та годинами перебирати квитанції, шукаючи власну.

При чому про те, що їм доведеться вишукувати власний рахунок на електроенергію, містяни дізнаються один від одного і ніхто з них не застрахований від того, що їх квитанція може випадково або навіть не випадково просто зникнути з столу в “Укрпошті”. Цей процес ніхто не контролює.

Також на рахунках розміщені персональні дані абонентів – прізвище, ім’я, по батькові, адреса проживання тощо.

У самому Сторожинецькому відділенні “Укрпошти” ситуацію не коментують, а радять звернутися до чернівецького керівництва.

Хоча, мимоходом, заступник начальника Тетяна Олар у спілкуванні з абонентами зазначила, що поштарям не вистачає людей для роботи і у приміщенні “Укрпошти” знаходяться квитанції тільки тих абонентів, на ділянках яких немає листоноші.

Ситуацію прокоментували нам у Сторожинецькому РЕМ та у Сторожинецькому Центрі обслуговування абонентів.

“Зараз є дві компанії. АТ “Чернівціобленерго”, яке з 1 січня втратило ліцензію на постачання електроенергії та ТОВ “Чернівецька обласна постачальна компанія”, яка займається продажем електроенергії у Чернівецькій області і рахунки виставляють саме вони.” – пояснив начальник Сторожинецького РЕМ Сергій Захарчук.

Ми дізналися, що було прийнято відповідне управлінське рішення, згідно якого з 1 жовтня доставка квитанцій лягає на плечі листонош “Укрпошти”. А от чи справляться поштарі з цим навантаженням, ніхто ні у кого не запитувався.

Керівник Сторожинецького Центру обслуговування клієнтів Тетяна Семенова розповіла нам, що про ситуацію з недоставкою квитанцій було повідомлено керівництво ТОВ “Чернівецька обласна постачальна компанія”.

Наразі не відомо, як саме будуть вирішувати цю проблему сторожинчан. Додзвонитися до Чернівецької дирекції “Укрпошти” за номером, який нам надали у відділенні в Сторожинці, нам не вдалося – номер не був вірним.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ