Сторожинецькі кікбоксери стали чемпіонами та призерами “Кубку Галичини”

З 25 по 27 жовтня у Львові відбувався турнір з кікбоксингу «Кубок Галичини», у якому взяли участь бійці десяти областей України.

На цей турнір була запрошена команда Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу, президентом якої є засновник та тренер клубу К-1 FANAT Дробот Володимир.

Від нашої команди виступало 5 кікбоксерів і всі зайняли призові місця. Поєдинки наших були далеко не з простих, і проходили у форматі К-1.

Потрібно відмітити бійця, який 26 жовтня, на свій День народження, виграв свій півфінальний поєдинок, перемігши суперника достроково. Привітаємо Танасійчука Олександра!

Здобутки сторожинецьких кікбоксерів:

  • Танасійчук Олександр – І місце;
  • Міняйло Євген – І місце;
  • Антонюк Антон – І місце;
  • Бортняк Ростислав – ІІ місце;
  • Павлюк Ігор – ІІІ місце.

“Хочу подякувати нашим спонсорам, завдяки яким наші спортсмени добре їхали, спокійно спали, та смачно харчувалися, – коментує Володимир Дробот. – Генеральному спонсору Думітру Морхану, нашому постійному спонсору та товаришу Любимському Олексію, а також Василю Бойчуку.

Ці люди теж є частиною команди FANAT, яка прославляє свій клуб, свого тренера, своє місто, свою область, здобуваючи нові та нові перемоги та підкорюючи нові вершини Кікбоксингу К-1″.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ