Управління праці оновилося молодими кадрами

УПСЗН

З 19.08.15 р. в Управлінні праці та соціального захисту населення Сторожинецької РДА призначений новий начальник – Дмитро Бойчук. Ми звернулися до нього з проханням розповісти, як він бачить подальшу діяльність Управління під своїм керівництвом:

“В планах у мене організувати роботу таким чином, щоб люди з найбільш незахищених верств населення, з якими ми працюємо щоденно, відчували підтримку та порозуміння у нашій роботі.

Приступаючи до роботи, я розумію яке навантаження лежить на колективі та на мені особисто. Знаю, що є нарікання на нашу роботу. Хочу стати на захист працівників, адже кожен з них виконує роботу з подвійним, а то і потрійним навантаженням. Люди працюють з ненормованим робочим днем, затримуючись до 7-8 години вечора та виходять регулярно в суботу та неділю, аби не зірвати план виконання надання субсидій та не залишити громадян 1 на 1 з їхніми проблемами.

Уже з першого дня приступив до реорганізації робочих місць та оптимізації робочого процесу. Маю велику надію, що вдасться збільшити кількість осіб, які ведуть прийом громадян аби зменшити живу чергу, яка утворюється через величезний наплив людей.

Запрошую до співпраці всі громадські організації та волонтерські рухи. Нам потрібна допомога навіть в таких моментах, як консультація в заповненні заяв та декларацій для субсидій, що особливо важко дається людям похилого віку. Якщо людина зайде з готовою та вірно заповненою заявою, то у спеціаліста на оформлення піде 5 хвилин замість 20.

Хочу розчарувати скептиків, які думають, що в Управлінні праці нічого не зміниться і що кадрові ротації ні на що не вплинуть. Планів дуже багато і всі вони спрямовані на підвищення якості обслуговування. Наприклад, ми хочемо вводити інноваційні інформаційні технології, щоб зробити нашу роботу більш відкритою.”

Категорія: Новини міста Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ