У Глибочку відбувся концерт духовно-патріотичної пісні священиків-капеланів ПЦУ

У неділю, 17 листопада, у селі Глибочок Сторожинецького району на території Храму Різдва Христового ПЦУ освятили новозбудовану каплицю. Освячення здійснив настоятель Храму Різдва Христового ПЦУ отець Микола Манілик.

На духовне свято завітали парафіяни Храму, а також священики Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ.

Після освячення каплиці у клубі села Глибочок Кам’янської сільської ради відбувся концерт духовно-патріотично пісні священиків-капеланів ПЦУ. Учні місцевої школи у вишиванках вітали священиків патріотичними віршами та квітами.

«Шановні священики та усі присутні. У цей святковий день прийміть щирі вітання та побажання допомоги Божої у Вашому служінні на благо Православної Церкви України, українського народу та її війська заради встановлення справедливого миру в Україні», – звернулися діти до священиків та гостей свята.

Вже традиційно концерт духовно-патріотичної пісні розпочали молитвою «Отче наш». Після цього півтори години священики-капелани співали духовно-патріотичних пісень.

У перервах між піснями Благочинний Глибоцького та Новоселицького районів Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ, протоієрей Роман Грищук здійснював просвітницьку проповідь.

Люди в залі дякували за правдиве слово та патріотичні пісні гучними оплесками.

Галина Єреміца

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ