У Старій Жадові відбувся концерт до Дня працівників сільського господарства

В Народному домі села Стара Жадова відбувся святковий концерт присвячений Дню працівників сільського господарства України.

На святі були присутні почесні гості – голова Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади Микола Карлійчук та секретар Сторожинецької міської ради Ігор Матейчук.

Висловлюючи велику вдячність за вклад у розвиток сільськогосподарської галузі, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю було нагороджено почесними грамотами Сторожинецької міської ради славних трударів села.

Зусиллями працівників Народного дому та бібліотекарів бібліотеки №1 Старої Жадови було проведено святковий концерт, у якому взяли участі фольклорний ансамбль «Чарівні жадівчанки» (керівник Грицюк Н.Я.), хореографічний колектив «Жадівські барви» (керівник Флорескул О.Ю.), дует скрипалів у складі Голінець Самуїла та Емануіла, Ткачук Мар’яни. Із жартівливою піснею та веселою гуморескою про сільське життя виступили Дмитро та Віолета Кір’як.

Глядачі отримали веселі та приємні враження. По закінченню концерту всіх присутніх гостей організатори свята запросили за святковий стіл, який було організовано завдяки фінансовій допомозі нашого земляка, постійного спонсора усіх заходів, які проводяться у селі, Кисилиці В.Г.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ