У Кам’яні вчителі математики та інформатики обмінювалися досвідом по реалізації нової навчальної програми

Нещодавно на базі Кам’янського ліцею відбулося районне методоб’єднання вчителів математики та інформатики. Роботою заходу керувала Нестерова Т.В., методист РМК.

Високу професійну майстерність продемонструвала  вчитель математики Васкул Л.В. на фрагменті уроку алгебри у 7-А класі «Квадрат суми та різниці двох виразів» (перевірка домашнього завдання).

Взаємозв’язок математики та інформатики, а саме використання ІТ технологій, представили вчителі математики та інформатики Кам’янського ліцею Савчук Д.І., Дутчак І.І. на бінарному занятті математики та інформатики на тему «Навчальне дослідження з теми «Координати вектора. Додавання векторів». Робота в програмі MS Excel».

Майстер-клас для учасників МО провела Бонтуш Т.В., вчитель математики Кам’янського ліцею на тему: «10 способів розв’язування квадратних рівнянь».

Досвідом роботи на тему «Поєднання математичних  та мистецьких компетентностей у вишиванці» поділилася Васкул Л.В., вчитель математики Кам’янського ліцею.

З питань «Особливості підготовки учнів та  проведення ІІ етапу Всеукраїнської  олімпіади з математики та інформатики» виступили керівники РМО Данелюк Л.М., Каглюк В.В.

Методист РМК Нестерова Т.В. акцентувала увагу на зацікавленні учнів до участі у математичному конкурсі «Кенгуру». 

Учасники МО дали високу оцінку роботи вчителів-колег, подякували за цікавий досвід щодо реалізації змістовних ліній нової навчальної програми через впровадження методичних інновацій, спрямованих на формування в учнів ключових і предметних компетентностей.

Вчителі інформатики та математики вдячні колективу школи за гостинність та плідну працю.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ