У Сторожинці відбувся траурний мітинг з нагоди Дня Гідності і Свободи

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності і Свободи, який приурочений до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Пам’ятна дата введена для того, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

З цієї нагоди біля Пам’ятної стели “Герої Підгір’я” зібралися небайдужі містяни, щоб згадати та схили у скорботі голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний час ХХІ століття – Героїв Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували вічну пам’ять тих, хто віддав своє життя, відстоюючи ідеали миру, добра, справедливості під час Революції Гідності, а також наших земляків, які загинули в зоні проведення АТО та ООС на Сході України.

На знак світлої пам’яті про Героїв, до Пам’ятної стели містяни поклали квіти та лампадки. З промовою до присутніх звернувся керівник апарату Сторожинецької РДА Сергій Гринчук.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ