У Сторожинці завершився етап Всеукраїнського руху “Твоя країна”

Учасники з’їхалися з різних міст України для того, щоб  познайомитися з містом та місцевою громадою.

За три дні учасники встигли поспілкуватися з міським головою Сторожинця Миколою Карлійчуком, взяти участь в декількох екскурсіях містом, школами, інклюзивно-ресурсним центром, які  провели для них Петро Брижак та Максим Пансик, дізнатися про те, як працює місцева бібліотека. Також презентували рідні міста, дивилися фільм Спадок Нації буковинської авторки Лесі Воронюк та ще багато всього іншого. 

Я вперше стала учасницею даного руху і не пошкодувала, – каже Катерина Леваненко з Бердянська. – Багато вражень, тепер хочу також в Бердянську візит організувати.”

“Для мене цей досвід є новим, – ділиться враженнями Черкас Майя з Запоріжжя. – Все дуже сподобалось, навіть холодна погода не завадила гарно провести час та познайомитися з містом.”

“Для мене було дуже цікаво пізнати містечко Сторожинець, дізнатися яке воно, як тут живуть місцеві жителі. Вразила відкритість та гостинність людей” – каже Ангеліна з міста Ківерці Волинської області.

“Зібралися в одному місці в один час дуже круті люди, які надихають. – зазначає Несук Вадим з Батурина. – Протягом трьох днів багато спілкувалися, гуляли містом, знайомилися з жителями Сторожинця, які люблять своє місто.”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ