Вихованці ЦДЮТ взяли І місце на Фестивалі “Різдвяна зірка”

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА в середу у вигляді Фестивалю “Різдвяна зірка” було проведено обласний конкурс юних дизайнерів серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної освіти.

Різдвяна зірка символізує народження Бога, сонце, світло. Восьмикутна зірка вважається християнської зіркою, а ще її називають колядницькою звіздою і часто використовують у народному мистецтві.

Представниками від Сторожинецької громади була команда учасників гуртка «Килимкова вишивка» Сторожинецького ЦДЮТ (керівник Шейчук Олена Георгіївна) у складі: Присяжнюк Юлії, Малини Ангеліни, Бевцик Андріани, Бевцика Андрія, Горвасюк Ксенії та Фочук Марії.

Діти представили Різдвяну зірку та театралізований виступ за участю батьків вихованців гуртка Бевцика Андрія Моколайовича та Бевцик Ірини Моколаївни.

Доброзичливий, творчий підхід керівника гуртка до вихованців та взаємодія з батьками, діалог рівних партнерів, відсутність страху, розкутість, радість спілкування, право на власну думку, допомога в саморозвитку, підтримка – ось далеко не повний перелік якостей, на яких тримається навчально-виховний процес у гуртку.

Результати роботи учасників конкурсу засвідчили, що робота у гуртку «Килимкова вишивка» розвивається на нових концептуальних підходах педагогіки та практики, що відображено у представленому творі декоративно-ужиткового мистецтва та про що свідчить результат – І місце серед 20 команд області.

Педагоги висловлюють щиру подяку керівнику гуртка Шейчук Олені Георгіївні та батькам за старанну працю з вихованцями, за творчість та креативність, які ставлять перед вихованцями великі цілі!

Джерело: методист декоративно-прикладного та науково-технічного напрямів ЦДЮТ Людмила Скрипа

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ