З початку січня 2020 року діятимуть нові рахунки для сплати ЄСВ

Сторожинецьке управління ГУ ДПС у Чернівецькій області повідомляє, що з 03 січня 2020 року вступають в дію нові небюджетні рахунки за балансовим рахунком 3556 “Рахунки для зарахування єдиного соціального внеску” за стандартом IBAN. 

Звертаємо увагу, кошти сплачені платниками з 03.01.2020 р. на старі рахунки 3719 по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження. 

Переглянути нові реквізити рахунків можна на сайті Територіальних органів ДПС у Чернівецькій області в розділі  «Бюджетні рахунки»  за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv/401279.html.

Також платники податків можуть отримати реквізити рахунків звернувшись до Центрів обслуговування платників Сторожинецької ДПІ (м. Сторожинець, вул.Лопуляка,8) та Глибоцької ДПІ (смт. Глибока, вул.Шевченка,1) 

Нагадуємо, що відповідно ст. 9 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» єдиний соціальний підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Відповідно до ст. 1 Закону № 2464 суми єдиного внеску, своєчасно не нараховані та/або не сплачені у встановлені строки, є недоїмкою.

Джерело: Сторожинецьке управління ГУ ДПС у Чернівецькій області

Категорія: Економіка Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ