Кримінал: кому свято, а кому – грати

Міліція

Тиждень тому в РВ УМВС Сторожинецького району звернувся житель с. Панка з заявою про те, що у нього пропала бабуся. Він пояснив, що вона неодноразово відлучалася, не попереджуючи нікого. Працівниками міліції розглядалася версія, що і цього разу вона відлучилася, не попередивши рідних.

В суботу, 23.08.15 р., в РВ УМВС Сторожинецького району поступило повідомлення про те, що в с. Панка знайдено труп жінки. При огляді працівниками міліції було встановлено, що це та жінка, заяву про зникнення якої було зареєстровано тиждень тому. На даний момент відкрито кримінальне провадження, проводяться слідчі дії та встановлюються особи, які можуть бути причетні до цього злочину.

Також вчора в міліцію поступило повідомлення, що в с. Комарівці було здійснено розбійний напад на літню жінку. Зловмисник вдерся до приміщення, в якому були дві літні жінки (мати та дочка)  та погрожуючи ножем заволодів коштами потерпілої. Також вона заявила, що зловмисник, погрожуючи фізичною розправою, змусив її вступити в статевий зв’язок з ним. Зараз по цьому випадку проводяться слідчі дії. Злочинець встановлений та заарештований.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ