У січні 2020 року розпочинається приписка до призовної дільниці Сторожинецького військкомату громадян України 2003 року народження

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Постанови КМУ № 352 від 21 березня 2002 року та на виконання розпорядження Сторожинецької районної державної  адміністрації  № 187 від 13 вересня 2019 року в січні місяці 2020 року розпочинається приписка до призовної дільниці Сторожинецького районного військового комісаріату громадян України 2003 року народження.

На підставі вище зазначеного військовий комісар Сторожинецького районного військового комісаріату підполковник С. Арушанян наказує:

1. Провести приписку до призовної дільниці Сторожинецького районного військового комісаріату громадян 2003 року народження з  8 січня по 31 березня  2020 року.

2. Явці на комісію з питань приписки підлягають всі громадяни, які народились 3 1 січня по 31 грудня 2003 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають в Сторожинецькому районі, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

3. Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов’язані прибути на медичну комісію за адресою: м. Сторожинець, вул. Федьковича, 10 в точно визначений для них час, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою   до 31 січня 2020 року маючи при собі документи, які посвідчують особу.

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці на необхідний час для проходження медичної комісії і обстеження в стаціонарних лікувальних закладах, а також забезпечити їх своєчасну явку у Сторожинецький  районний військовий комісаріат.

5. Наказ довести до осіб у частині, що їх стосується.

Військовий комісар Сторожинецького районного військового комісаріату підполковник С. Арушанян

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ