В “Юності Підгір’я” відбулося театралізоване дійство “Новорічні пригоди Білосніжки і гномів”

Новий рік – найпрекрасніше, найчарівніше, найочікуваніше свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина…  

Дружній сміх, море вражень і позитивні емоції – це саме те, що об’єднує всіх вихованців та керівників Центру дитячої та юнацької творчості.

Вже доброю традицією стало щороку проводити новорічну шоу-програму для дітей громади та вихованців ЦДЮТ.

Нещодавно в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбулось феєричне театралізоване дійство під назвою «Новорічні пригоди  Білосніжки та гномів» (режисер-постановник театралізованої музичної казки Тетяна Гаврилюк, культорганізатор ЦДЮТ).

Голова Сторожинецької об’єднаної територіальної громади Микола Карлійчук подарував учасникам свята новорічні солодкі подарунки та грошові премії за активну участь в районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах-фестивалях, а насамперед міських урочистих заходах.

Цікаві пригоди захопили глядачів з перших секунд та занурили в знайомий з дитинства сюжет казки. Чудова гра юних акторів, яскраві костюми, привітання Діда Мороза та Снігуроньки створили всім казковий новорічний настрій!

Поряд з ними дарували гарний настрій глядачам юні вихованці, вокалісти та танцюристи ЦДЮТ –«Вокальний ансамбль» (кер. Леонтій В.М.), «ВІА» (кер.Булавін Л.Л.), «Сольний спів» (кер. Кривохижа (Гева) А.М.), «Народна хореографія» (кер. Хмурич І.І.), «Хореографічний» (кер. Мельник А.А.), «Бальний танець» (кер. Іліка В.В.), вокальної студії “Future stars” (кер. Войцеховська Д.В.).

Щирість почуттів та переживань глядачів відчувались після кожного танцю, пісні та репліки казкових героїв, а бурхливі оплески були найкращою вдячністю та нагородою для юних акторів.

По закінченню вистави начальник відділу освіти, молоді та спорту Сторожинецької міської ради Ярослав Стрілецький привітав юних акторів, артистів та батьків з наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим і подякував усім за щиру підтримку, допомогу в проведенні чудової новорічної казки .

Всі присутні були вражені цікавою виставою та із задоволенням фотографувалися у спеціально створеній фотозоні «Пригоди Білосніжки», яка була придбана за благодійні внески педагогічних працівників ЦДЮТ, клубу успішних жінок «Берегиня» та магазину «Сюрприз» (власниця Оксана Гейнрих), за що їм дуже дякуємо від усіх дітей.

Новорічне свято вдалося та сповнило святковим духом кожного, хто до нього долучився.          

Свято закінчилось, але не закінчилась казка. Навпаки, вона мандрує світом, відчиняючи двері Новому року та Різдву!

Джерело: культорганізатор ЦДЮТ Тетяна Гаврилюк, заступник директора з НВР ЦДЮТ Ольга Паладій

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ