Святкування Дня Незалежності в Сторожинці. ФОТО

День Незалежності

Вчора в Сторожинці відбулося урочисте святкування Дня Незалежності України. Розпочалося свято виставкою творчих робіт народних майстринь з району, а також ЦДЮТ та ЦЕНТУМ, а перед початком урочистостей перед гостями свята виступив оркестр Сторожинецької музичної школи.

В урочистій церемонії, яка відбулася далі, взяли участь керівники району, представники організацій, установ та підприємств, духовенство, а також офіційна делегація з Польщі та ветерани та учасники бойових дій, громадські активісти, жителі та гості міста.

Перед громадою, яка зібралася на Центральму Майдані Незалежності в Сторожинці виступили кращі аматорські колективи народної творчості, народний аматорськй хор “Горицвіт”, народний оркестр народних інструментів.  Під час урочистостей відбувся флеш-моб “З Україної в серці”, під час якого в небо були запущені сотні жовто-блакитних кульок та Державний Прапор.

У всіх церквах району 24 серпня були проведені поминальні панихиди за загиблими Героями, а також молебен за процвітання України.

Присутні вшанували пам’ять загиблих за Незалежність України хвилиною мовчання, а потім очільники міста та району поклали квіти до стели Небесної сотні та Героїв Підгір’я, до Меморіалу Борцям за волю України, а також до меморіалу Загиблим у Другій світовій війні, до пам’ятника загиблим Воїнам-афганцям, до пам’ятників Ю. Федьковичу та Т. Шевченку і Жертвам політичних репресій в Україні. З нагоди святкування 24 річниці незалежності України та з нагоди 75-річчя з Дня заснування Чернівецької області відбулися нагородження урочистими грамотами краяни, які своєю працею прославляють Підгір’я.

По завершенню урочистої церемонії виставку своїх автомобілів організував “Auto-Club” Сторожинця, а всім присутнім на Майдані був проведений історичний екскурс.

Після цього був проведений молодіжний флеш-моб “Водна битва”, після якого о 18:00 розпочався молодіжний концерт, який завершився дискотекою на відкритому повітрі.

Значний внесок в організацію свята зробили працівники Відділу культури та Управління освіти Сторожинецької РДА, працівники РБНК, ЦДЮТ та ЦЕНТУМ, а також підтримали святкування рятувальники ДПРЧ-12.

Велику подяку в Організації концерту талановитої молоді хочемо висловити ініціативній групі LifeInStorozhynets та промо-групі ArtMusic, вихованці якої взяли участь в концерті разом з реперами Rashid, BifMC, Акробат Пера та іншими. Наприкінці концерту виступив рок-гурт The Part Of Friend. Після завершення концерту відбулася дискотека під відкритим небом Green Party, також організована за підтримки ініціативної молоді.

Охорону громадського порядку забезпечували працівники Сторожинецького РВ УМВС.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт.

Звертаємо увагу на те, що фотозвіт поділений на частини, для переходу між якими є кнопки під останньою фотографією на сторінці. 

103

День Незалежності

2

3

4

5

6

97

98

99

100

101

102

104

105

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18

19

20

21

22

23

24

Категорія: Важливо Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ