Володимир Дробот: “Хочу і зроблю Сторожинець центром бойових мистецтв Чернівецької області”

26 грудня в Сторожинці, в залі спортклубу “FANAT”, тренером якого є Президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу Дробот Володимир, проходило відкрите тренування-семінар під керівництвом багаторазового Чемпіона світу по КЕМПО, досвідченого тренера Сича Ігора.

Спортклуб “FANAT” – це місце, де виховуються Чемпіони та призери обласних турнірів, чемпіони та призери всеукраїнських змагань та турнірів, чемпіони та призери чемпіонатів та кубків Світу та Європи з кікбоксингу К-1.

Tyre Center Сторожинець

Ніби нічого не бракує, але як вважає Дробот Володимир, без усілякої гордості ніколи і нікому не завадить досвід інших тренерів, майстрів своєї справи. В даному випадку – це досвід Сича Ігора.

Тренування було цікавим та захоплюючим, як для вихованців клубу, так і для самого Володимира.

Окрім цього, Ігор Сич являється ще й Президентом всеукраїнської федерації КЕМПО.

Володимиром та Ігорем був обговорений план по співпраці та спільної організауюції турнірів, так як в КЕМПО є розділ К-1, тому спільна мова знайшлась швидко.

А взагалі, в планах Вови Фаната (як інколи друзі називають Володимира Дробота, президента Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу), є проведення відкритих обласних турнірів по К-1, а в майбутньому Чемпіонатів та Кубків України з кікбоксингу, а також професійних турнірів з К-1, саме в нашому місті – у Сторожинці.

“Це би було дуже серйозним та престижним кроком в розвитку нашого міста! – коментує Володимир. – Головне, щоб місцева влада не була осторонь розвитку та еволюції серйозного та практичного бойового мистецтва в лиці спорклубу “FANAT”, діяльність якого приносить хороший результат та серйозні спортивні здобутки!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ