XL сесія VII скликання Сторожинецької міської ради

Сьогодні, 31 січня 2020 року, відбулася XL сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. Засідання проводив секретар ради, оскільки міський голова знаходиться на лікарняному.

На порядку денному було 47 питань та кілька депутатських запитів.

На початку сесії депутати заслухали представників Сторожинецької районної гімназії, яких за результатами обговорення запевнили, що жодних посягань на приміщення навчального закладу ні у мерії, ні у будь-якої іншої установи немає.

Tyre Center Сторожинець

До депутатів також звернулися працівники Сторожинецького терцентру, яких турбувала їхня подальша доля, оскільки у районної ради немає коштів на їх утримання до кінця року. Після дискусій було прийнято рішення дофінансувати з міського бюджету діяльність цього закладу.

Ще одне “гаряче” питання стосувалося розгляду клопотань ГО “Надія Сторожинеччини”. Після обговорення було вирішено включити у програму фінансування громадських організацій ГО “Надія Сторожинеччини” та ГО “Богдан”.

Наприкінці засідання депутати обговорили ситуацію з конфліктом батьків вихованців Сторожинецького ІРЦ з керівництвом закладу. Було прийнято рішення сформувати комісію з залученням обласних спеціалістів для перевірки діяльності ІРЦ та заслухати її звіт на наступній сесії.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ