Прокуратура передала до суду обвинувачення щодо жителя Снячева, який вкрав автомобіль у селі з-під Дому молитви

Сторожинецька місцева прокуратура затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно жителя с. Снячів за фактом скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно).

Так, 41-річний неодноразово судимий житель села Снячів Сторожинецького району, обвинувачується у тому, він  що в січні цього року, скориставшись наявністю ключів в замку запалювання та незачиненими водійськими дверцятами транспортного засобу марки «Ford Transit Connect», викрав вказаний автомобіль, що знаходився на території недобудованого дому молитви у селі Снячів Сторожинецького Чернівецької області, та попрямував на ньому до міста Чернівці, де був затриманий працівниками поліції.

Tyre Center Сторожинець

Після затримання вказаному громадянину за клопотанням прокурора обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Санкція ч. 2 ст. 289 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ