Сторожинчанин нагороджений Почесною відзнакою “За заслуги перед Буковиною”

Президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу, засновник та тренер клубу кікбоксингу FANAT Дробот Володимир був нагороджений Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради “За заслуги перед Буковиною”. Його вихованці, – Шкляр Максим, Трачук Тарас та Ілько Денис , – отримали почесні грамоти Чернівецької обласної ради та цінні подарунки.

Tyre Center Сторожинець

Для Дробота Володимира це не просто подарунки та слава. Це подяка за пророблену важку роботу, це мотивація не зупинятися та виховувати чемпіонів, виховувати здорове, сильне покоління, щось міняти в цьому світі.

А ще, Володимир розповідає, що це, як не крути – командна робота: довіра та допомога батьків, чиї діти займаються в клубі FANAT; підтримка людей, які вірять, надіються та бачать хороші результати, а також – пишаються кожній перемозі бійців клубу FANAT, як своїй власній.

“Є люди, які безкорисливо допомагають діяльності клубу Чемпіонів FANAT, клубу, який вкотре доводив ділом, що все можливо при важкій, настирній, систематичній та плідній праці, – каже Володимир Дробот. – Це Любимській Олексій, Морхан Думітру, Василь та Марина Бойчук, Балінов Дмитро та Скрипа Максим. Це люди, які є частиною команди FANAT, які підтримували та продовжують їх підтримувати.”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ