За збут наркотиків 25-річний сторожинчанин наступні 5 років проведе за ґратами

Сторожинецька місцева прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених повторно.

Під час судового розгляду встановлено, що 25-річний сторожинчанин, відбувши покарання за ч.1 та ч.2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, вчинених повторно) у виді позбавлення волі строком 4 роки, повторно зберігав за місцем проживання з метою збуту наркотичні та особливо небезпечні наркотичні засоби, а саме бупренорфін, екстракт канабісу та канабіс, а також збував наркотичні та особливо небезпечні наркотичні засоби – бупренорфін та канабіс.

Tyre Center Сторожинець

Сторожинецький районний суд Чернівецької області погодився з принциповою позицією сторони обвинувачення та засудив правопорушника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених повторно) до 5 років позбавлення волі.  

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ