Пили, палили та “спалились”. На міському пляжі невідомі знищили туалет та кабінки для переодягання

На міському пляжі наприкінці вул. Чаплигіна у Сторожинці минулого року було проведено розрівнювання пляжу, планування та очистка від чагарників території, а також встановлені кабінки для переодягання та дерев’яні туалети для зручності містян.

Tyre Center Сторожинець

Вчора на одну з наших сторінок у соцмережі скинули фото, як невідомі “добродії” підпалюють дерев’яний туалет та кабінки. З’їздивши на місце, переконалися, що там тільки згарище.

Вже сьогодні історія, завдяки соцмережам, отримала продовження. Як виявилося, біля вогнища з соціального об’єкту встигли погрітися декілька сторожинчан.

Навіть зняли це на відео і похизуватися фото на своїх сторінках у Інстаграмі. Правда, фото з своїх профілів хлопці вже оперативно повидаляли.

Ми зв’язалися з хлопцями, які публікували фото та відео у соцмережі. За їхніми поясненнями, підпалювали туалет та кабінки не вони, а якісь інші три хлопці, яких вони прогнали, а самі вже коло того грілися та робили фото.

Щоправда сторожинчанин, який перший побачив нищення туалетів з іншої сторони річки та скинув нам фото, сказав, що нікого там більше не було, а лише ці хлопці, які й палили, і грілися потім, й фотографувалися.

Треба зазначити, що пляж популярний у містян не тільки в літній період, – там проходить обряд Водохреща, багато місцевих жителів займаються там спортом чи гуляють з тваринами, – і була ідея встановити в перспективі декілька біотуалетів. Зараз, раптово, ця ідея вже під сумнівом.

Tyre Center Сторожинець

Також прикро, що пляж використовується самими ж сторожинчанами не тільки як рекреаційний об’єкт – хтось вивозить купи сміття (незважаючи на те, що там є відведене місце для відходів), хтось собі набирає гравійно-піщану суміш.

І ці “анонімні особистості” не розуміють, що ми самі творці власного благоустрою, відповідальні за все, що відбувається у нашому місті та громаді.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ