Найкращий спосіб убезпечити житло – доручити його охорону професіоналам

Матеріал розміщено на правах реклами

Чи кожен з нас розуміє наскільки важливою є охорона житла в сучасних умовах? Відсутність сигналізації – це зайвий привід для злочинців забратися у ваше помешкання і вкрасти хоч щось. Для злодія вибір між квартирою, в якій є сигналізація, та квартирою, де її немає — очевидний.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Частіше за все зловмисник обирає помешкання, яке не охороняється.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Найкращий спосіб убезпечити житло – доручити його охорону професіоналам. Реально захистити квартиру (будинок) здатна лише охоронна компанія з достатньою матеріальною базою.

Tyre Center Сторожинець

Пультова охорона майна забезпечується встановленням якісного сучасного обладнання та швидким доїздом груп швидкого реагування.

Жителі Сторожинецького району неодноразово бачили на вулицях чорний автомобіль з наліпкою «ТИГР», адже одна з груп швидкого реагування дислокується саме у Сторожинці для забезпечення максимально швидкого доїзду у разі виникнення загрози.

Компанія надає декілька видів охоронних послуг:

  • особиста охорона громадян (VIP-охорона);
  • пультова охорона майна різних форм власності;
  • встановлення тривожної охоронної сигналізації;
  • системи контролю доступу та відеоспостереження;
  • фізична охорона об’єктів бізнесу;
  • охорона та супровід вантажів;
  • охорона під час проведення масових заходів.

Працівники груп швидкого реагування «Тигр» мають великий досвід роботи в охоронній сфері. До речі штат підрозділу складається з колишніх співробітників спецпідрозділів та професійних спортсменів, які пройшли спеціальну підготовку і максимально ефективно виконують поставлені завдання.

Охорона Тигр

До основних переваг пультової охорони від підрозділу швидкого реагування «Тигр» відносять, в першу чергу,  забезпечення 24-годинного захисту клієнта, а отже цілодобова робота.

Сюди входять нічні зміни, робота в свята та вихідні дні. Працівники охорони виконують службові обов’язки у повній екіпіровці та використовують спеціальні засоби для нейтралізації зловмисників. Щоденні тренування і постійна робота над собою є запорукою бездоганного виконання завдань з охорони.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Завдання пультової охорони “ТИГР” –  збереження майна та спокою клієнта!

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ