Управління ризиками захищає здоров’я і життя лісозаготівельників

Заступник директора з виробничих питань ДП «Сторожинецьке ЛГ» Олександр Красовський та провідний інженер з охорони праці підприємства Іван Лазоренко беруть участь у дводенному семінарі-тренінгу, який відбувається у бізнес-центрі вижницького туристичного комплексу «Мигово» і присвячений таким важливим питанням лісового господарства як керування промисловими ризиками, формуванню у працівників галузі ризикоорієнтованого мислення для того, щоб уберегти їх на робочому місці від численних небезпек.

Tyre Center Сторожинець

Семінар-тренінг організували і проводять спеціалісти з охорони праці Державного агентства лісових ресурсів України спільно з фахівцями Всеукраїнського профільного науково-виробничого журналу «Охорона праці» (головний редактор Дмитро Матвійчук). Його цільова аудиторія – фахівці з охорони праці, керівники, співробітники державних лісгоспів і приватних підприємств, які спеціалізуються на наданні послуг із заготівлі лісоматеріалів.  

«Лісова галузь була і залишається з високими виробничими ризиками, особливо у лісозаготівлі. Цими ризиками потрібно уміти управляти – виявляти, усувати, попереджувати. Наше завдання – озброїти знаннями і навичками з виробничої безпеки працівників галузі. А також розробити і впровадити на галузевих підприємства системи менеджменту охорони праці на сучасній основі управління ризиками, що дозволяє значно знизити виробничий травматизм і уникнути нещасних випадків. Особливу увагу сьогодні звертаємо на приватних лісозаготівельників, які працюють на лісосіках», – наголошує головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів та охорони праці ДАЛРУ Андрій Мусійовський.

«Сторожинецький лісгосп один з небагатьох підприємств лісогосподарської галузі країни веде лісозаготівлю своїми силами, – зазначає заступник директора лісгоспу Олександр Красовський. – Це покладає на нас велику відповідальність за здоров’я і життя наших працівників. Тому виконання вимог виробничої безпеки, у першу чергу при лісозаготівельних роботах, – серед пріоритетів роботи підприємства. Наші лісорубні бригади оснащені сучасною технікою, усіма необхідними засобами індивідуального захисту, проходять постійне навчання з безпеки виробництва, оскільки тут зайвих знань не буває».

Охорона Тигр

Зазначимо, що під час урочистостей з нагоди відкриття семінару провідний інженер з охорони праці Іван Лазоренко відзначений подякою Управління Держпраці у Чернівецькій області за бездоганну сумлінну роботу, вагомий внесок у розвиток справи з промислової безпеки.

Джерело: ДП «Сторожинецьке ЛГ»

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ