Вихованці ЦДЮТ взяли участь у заочному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю “В об’єктиві натураліста”

Нещодавно вихованці Сторожинецького ЦДЮТ взяли участь в обласному заочному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста», який був проведений з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, комунальним закладом «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Tyre Center Сторожинець

На розгляд журі обласного заочного етапу Фестивалю було представлено 79 циклів робіт (по 5 фотографій) учнів та вихованців закладів позашкільної та загальної середньої освіти Чернівецької області та міста Чернівців.

Роботи конкурсантів оцінювались за номінаціями: «Краща фоторобота», «Кращий слайд-фільм», «Кращий відеоролик», «Кращий відеофільм».

За результатами проведення обласного заочного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» були нагороджені:

 – дипломами за ІІ місце Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації в обласному заочному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» в номінації «Краща фоторобота»:

  • Паладій Іван, учень 6 класу, вихованець фотостудії «Фокус» Сторожинецького ЦДЮТ (керівник – Місікевич І.Т.);
  • Алексюк Єлізавета, учениця 6 класу, вихованка фотостудії «Фокус» Сторожинецького ЦДЮТ (керівник – Місікевич І.Т.);

– дипломами за ІІІ місце в обласному заочному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» у номінації «Краща фоторобота»:

  • Владислав Влад, учень 5 класу, вихованець фотостудії «Фокус» Сторожинецького ЦДЮТ (керівник – Місікевич І.Т.);
  • Шендра Дарина, учениця 9 класу, вихованка гуртка «Юні охоронці природи» Сторожинецького ЦДЮТ (керівник – Козьмич Я.О.).

Вітаємо наших юних фотонатуралістів з перемогою!

12 березня 2020 року з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язань екологічних проблем відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу агітаційних екологічних колективів «Земля – наш спільний дім» (у заочному форматі) за тематикою «Країні Юннатії – 95».

Від Сторожинецької ОТГ у конкурсі взяв участь екологічний агітаційний колектив «Первоцвіт» Сторожинецького ЦДЮТ на базі Костинецького НВК, учениці 5 класу (керівник гуртків «Юні музеєзнавці» та «Фольклорний» ЦДЮТ – Даскалюк Людмила Дмитрівна).

Наш колектив став Лауреатом ІІ (обласного)  заочного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» та нагороджений дипломом Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації в спеціальній номінації: «Лаконічність та інформативність».

Охорона Тигр

Адміністрація ЦДЮТ вітає молодий колектив «Первоцвіт»  та керівника з достойною нагородою! Раді, що підростає активна і небайдужа зміна до екологічних проблем рідного краю.

Джерело: Ольга Паладій

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ