Лікарі дякують міській раді та вчителям за розуміння на рахунок переміщення відділень ЦРЛ до районної гімназії

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Сторожинецькому районі та 17 сесії VII скликання Сторожинецької міської ради 08.04.2020 року вирішено: в зв’язку з підвищенням захворюваності на коронавірус і прогнозованим погіршенням епідеміологічної ситуації на території Сторожинецького району та виникнення проблеми з розміщенням хворих на існуючих площах КНП „Сторожинецька ЦРЛ”, вирішено на час пандемії розмістити хворих з патологією, не повʹязаною з COVID-19, у приміщеннях Сторожинецької районної гімназії.

Tyre Center Сторожинець

10.04.2020 року працівниками КНП „Сторожинецька ЦРЛ” з допомогою волонтерів проведено переміщення терапевтичного відділення (30 ліжок, 30 приліжкових тумбочок та інший інвентар) до Сторожинецької районної гімназії.

Щиро дякую волонтерам (Садик А., Величко М., Павлишину Д., Бужняк А.), які надавали допомогу і забезпечили транспортом, та медичним працівникам КНП „Сторожинецька ЦРЛ”, які брали в цьому участь.

Охорона Тигр

Також висловлюємо щиру подяку за підтримку і розуміння Сторожинецькій районній адміністрації, Сторожинецькій районній раді, міській раді, депутатам районної та міської ради і працівникам Сторожинецької районної гімназії.

З повагою, головний лікар КНП „Сторожинецька ЦРЛ”, Олександр Войцеховський.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ