ТОВ «ЧОЕК» просить споживачів вчасно сплачувати рахунки за електроенергію

Матеріал розміщено на правах реклами

Шановні споживачі! Електропостачальна сфера Буковини знаходиться під загрозою.

ТОВ «ЧОЕК» просить споживачів вчасно сплачувати рахунки за електроенергію, адже інших джерел надходження коштів, крім  оплати за спожиту електроенергію, в нас немає. У випадку, якщо наші клієнти не будуть розраховуватись вчасно за надані компанією послуги, ми не матимемо фінансових можливостей для того, щоб закупити електроенергію для споживачів.

Tyre Center Сторожинець

Кожен споживач має усвідомлювати те, що, не оплачуючи або затримуючи платіж за електроенергію, він ставить електропостачальну сферу Буковини під загрозу. Адже безперебійне  й цілодобове постачання електроенергії у  ваших домівках залежить від своєчасної сплати рахунків і боргів за надані послуги.

Способи оплати рахунків за електроенергію:

  1. Зареєструвавшись в особистому кабінеті на https://www.myenergy.cv.ua/uk/customer/login.
  2. На сайті http://ek.cv.ua/ у рубриці «онлайн оплата».
  3. За допомого додатків  «Energy Online», «Приват24», «Ощад24/7»,«АБанк».
  4. Через термінали у банківських відділеннях.
  5. Інструкція оплати комунальних послуг онлайн, залишайся вдома!
  6. Кабінет міністрів запустив можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через “Укрпошту” або телефонні “гарячі лінії” банків

За умов запровадженої надзвичайної ситуації в Україні просимо молоде покоління потурбуватись про своїх близьких, які не мають доступу до Інтернету, або не вміють розраховуватись онлайн за використану електроенергію та допомогти їм сплатити свої рахунки за надані нами послуги.

Охорона Тигр

Так, як наша компанія закуповує електроенергію заздалегідь, а не в день її надання споживачам, то, доводимо до відома, що її вартість зросла згідно з сформованою ціною на ринку. Якщо і надалі збережеться ця тенденція, то  кінцева вартість електроенергії, яку ТОВ «ЧОЕК» закуповує для споживача, збільшиться, і це не залежить від нас адже з згідно правилами ринку електроенергії електропостачальник закуповує електроенергію на  аукціоні, де і формується ціна на електроенергію.

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ