Ми вдячні вам за чуйне ставлення до хворих, повагу, людяність, надзвичайну терплячість, справжню мужність, самовідданість!

Переглядаючи сьогоднішню стрічку новин в Фейсбуці, побачила фото стомлених медиків, які зараз працюють в посиленому режимі не дивлячись на те, що вже зовсім скоро Великодні свята.

Tyre Center Сторожинець

Від імені СВІДОМИХ громадян та особисто від себе хочу висловити щиру та безмежну подяку всім нашим медичним працівникам, незалежно від того, хто ким працює.

Наразі немає значення – чи то лікар, чи медсестра, чи санітарка, чи водій швидкої, чи кухар, адже саме вони щодня виходять на роботу, ризикуючи власним життям та здоров’ям.

Саме вони знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусом, що заполонив увесь світ і розуміють, що саме від їх дій залежить життя та здоров’ я інших.

Не зважаючи на те, що в кожного з них є сім’я, діти, родина, старенькі батьки, які зараз потребують їхнього піклування як ніколи, гадаю, медики теж хотіли б в цей нелегкий час бути зі своїми родинами. Але натомість вони важко працюють…

Ми щодня спостерігаємо, що робиться в світі, слідкуємо за статистикою захворюваності, але, на превеликий жаль, більшість не дотримується основного – це КАРАНТИНУ та запроваджених обмежень. Тим самим додаючи нелегкої роботи нашим медикам.

Напередодні Великодніх світлих свят особливо хочеться висловити щирі слова подяки нашим медичним працівникам і підтримати їх у цей важкий час.

Низький уклін та щира подяка вам за ваш професіоналізм, оперативність, за ваше відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків, за чуйне ставлення до хворих, повагу, людяність, надзвичайну терплячість, справжню мужність, самовідданість.

Охорона Тигр

Здоров’я вам та Вашим родинам, Божого благословіння, нехай Ангел Охоронець вас всіх оберігає від всіх негараздів!

Дуже важко підібрати слова, щоб висловити наскільки ми вам вдячні.

Ми завжди будемо в боргу перед вами. Бережіть себе, ви нам завжди потрібні!

Ви – Лікарі з великої букви! Ми залишаємось вдома заради вас, заради всіх нас!

Тетяна, жителька Сторожинця

Категорія: Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ