Медики Сторожинецької районної лікарні отримали обладнання та засобів захисту на 12,5 мільйона гривень

З 12 березня, відколи медики Сторожинецького району вступили в боротьбу з коронавірусом, наша Центральна районна лікарня разом з Центрами ПМСД отримали значну кількість обладнання та засобів захисту.

Tyre Center Сторожинець

Наш район входить в трійку лідерів на Буковині за кількістю підтверджених хворих на COVID-19. Саме через це і обладнання, і засоби захисту, які надходили від Офісу Президента, закуплялися за кошти благодійників, бюджетів громад, районного, обласного бюджету, у великій кількості надавалися Сторожинецькій ЦРЛ – про це розповів голова Сторожинецької РДА Дмитро Балінов.

Медики Сторожинецької районної лікарні отримали як благодійну допомогу обладнання та засобів захисту на 12,5 мільйона гривень

За час боротьби з епідемією у лікарні з’явилися 3 нові стаціонарні апарати ШВЛ, 1 апарат ШВЛ було відремонтовано коштом благодійників, 2 портативних апарати ШВЛ, 2 кисневі концентратори (поставку ще 7 очікуємо), 1 мобільний цифровий рентген-апарат, 1 апарат УЗД, 4 монітори пацієнта, туманоутворююча рамка у приймальному відділенні та багато іншого обладнання.

За майже три місяці медики ЦРЛ отримали як благодійну допомогу, серед іншого, 8 тисяч масок, майже 3 тисячі респіраторів N95 та KN95, 12,6 тисяч захисних костюмів, майже тисячу бахіл, 20 тисяч рукавиць, більше 400 окулярів та більше 200 захисних щитків.

Що стосується Сторожинецького районного Центру ПМСД, то за час боротьби з пандемією COVID-19 сімейним лікарям було закуплено засобів захисту на 500 тисяч гривень.

Сторожинецька районна рада надала 100 тисяч гривень з резервного фонду, Сторожинецька ОТГ – 10 тисяч гривень, Красноїльська ОТГ – 30 тисяч для придбання засобів індивідуального захисту, а також 155 тисяч гривень для преміювання медикам Красноільськоі АЗПСМ.

Охорона Тигр

Благодійною допомогою медичний персонал Центру отримав 40 захисних щитків від волонтерів міста Сторожинець, також допомога надійшла від агрохолдинга «Мрія», ТОВ «Богдан» , ПП Фочук С.Г., також приєднався до допомоги сімейникам у боротьбі з коронавірусом староста та депутат Зрубу-Комарівців.

Сьогодні всі зусилля у районі направляються на захист жителів Сторожинеччини від коронавірусної хвороби.

Категорія: Важливо Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ