Діти мають здавати ЗНО безпечно

З 30 червня по 15 липня в Сторожинецькому районі буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання.

Під час проведення ЗНО в Сторожинецькому районі будуть задіяні три об’єкти: Опорний заклад Сторожинецький районний ліцей, Сторожинецький ліцей №1 та Кам’янський ліцей.

Tyre Center Сторожинець

У зв’язку з цим інспекторським складом Сторожинецького РС УДСНС було проведено відповідні заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадуємо керівникам даних об’єктів основні елементарні правила пожежної безпеки:

  1. У навчальних класах і кабінетах слід розміщати лише необхідні для навчання меблі, прилади, моделі, речі, приладдя тощо, які повинні зберігатись у шафах, на стелажах або на стаціонарно встановлених стояках.
  2. Кількість парт (столів) у навчальних класах і кабінетах не повинна перевищувати граничної нормативної наповнюваності класних груп.
  3. Двері горища, електрощитової, підвалу слід утримувати замкненими. На дверях указувати місце зберігання ключів. Вікна горища та підвалу мають бути засклені.
  4. Експлуатувати електромережі, електроприлади та іншу електроапаратуру допускається тільки у технічно справному стані.
  5. У разі виявлення пошкоджень електромереж, вимикачів, розеток, інших електроприладів слід негайно знеструмити їх та вжити необхідних заходів щодо приведення їх до пожежобезпечного стану.
  6. Евакуаційні шляхи та виходи повинні завжди утримуватися вільними,нічим не захаращеними.
  7. Усі працівники навчального закладу зобов’язані вміти користуватися вогнегасниками, іншими первинними засобами пожежогасіння, знати місця їх розташування.
Охорона Тигр

Джерело: Сторожинецький РС УДСНС

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ