Терміновий викуп авто в Україні

Матеріал розміщено на правах реклами

Будь-який автовласник може зіткнутися з проблемою швидкої продажі свого авто.

Причини можуть бути різні: машина потрапила в ДТП, вона старої моделі, б/у.  Головне – продати її швидко і вигідно. І для звичайної пересічної людини – це доволі складна операція. Адже нинішня ситуація на українському авторинку така, що власник свого автомобіля повинен виступати в ролі менеджера з продажу і надзвичайно довго шукати покупця, адже за даними інформаційно-аналітичної групи AUTO-Consulting, до топ-10 у січні 2020 року увійшли такі марки проданих машин: Hyundai – 363 штуки, Volkswagen – 323; Mercedes-Benz – 270; Mitsubishi – 236 штук.

Представлена світлина «Транспортна інфраструктура міста Київ» говорить не тільки про її недосконалість, але й проте, що у володінні жителів Києва знаходиться величезна кількість авто. Природно, що в таких умовах не може бути й мови про швидкий викуп автомобіля. Тим більше, що при самостійному продажу потрібно  бути ще й юристом, механіком, обійти всі «підводні рифи», пов’язані із шахраями. Довгий і складний процес забирає багато сил і часу, і в кінці кінців гарантії на оптимальний варіант  виходу із ситуації немає.

АЛЕ Є ІНШИЙ ШЛЯХ!!! Він надзвичайно простий, потрібно лише перейти за цим посиланням https://topvykup.com.ua/services/vykup-auto/ і задача вигідного і швидкого продажу вирішиться буквально за декілька годин. Не вірите, переходьте і читайте.

«Кілька годин і гроші в кармані»

На сайті «ТопВикуп» ви знайдете відповідь на запитання, які турбують майже всіх потенційних клієнтів, а саме:

  • Чому продати самому автомобіль дуже складно.
  • Алгоритм роботи термінового викупу авто в Києві.
  • Які автомобілі купує компанія.
  • Плюси співпраці з фірмою.
  • Телефони й інші контактні дані.

Також ви зможете скористатися сучасною інноваційною технологією «Он-лайн оцінка авто», перечитати відгуки і різноманітні статті з цього питання. На здобуття потрібної інформації ви затратите зовсім мало часу, а для продажу авто –  всього лише декілька годин.

Найбільш складні випадки продажу

Серйозну проблему для власника створюють транспортні засоби, які попали в ДТП, не підлягають відновленню; після пожежі, впливу на кузов агресивних хімічних речовин. Надзвичайно важко здійснити швидку реалізацію машини-утопленика. Але компанія «ТопВикуп» викупляє такі автомобілі на досить вигідних умовах.

Згідно з вищевказаними фактами в Україну ввозиться величезна кількість автомобілів з іноземними номерними знаками. Багато власників автотранспортних засобів з єврономерами не можуть дозволити собі оплатити митний збір державного мита, тому його продаж – логічне рішення щодо повернення витрачених грошей на покупку автомобіля. Ця процедура в ТопВикупі займе буквально 20-30 хвилин.

Справжня «головна біль» – це дорогі іномарки в ідеальному стані, але з правовими труднощами (відсутність на них документів). Якщо ви втратили технічний паспорт і не збираєтесь його відновлювати, спеціалізована компанія вирішить і це питання.

Поради для самостійного продажу

Якщо ви впевнені у своїх силах щодо самостійного продажу, зверніть увагу на такі рекомендації:

  1. Якщо машина після ДТП, реально оцініть витрати на реставрацію і продаж.
  2. Дізнайтеся, чи майстерні з ремонту часто викуповують машину чи роблять скупку оригінальних деталей. І скільки така послуга коштує.
  3. Ніколи не приховуйте поломки, які зазнав автомобіль, перед покупцем, особливо коли є порушення ходової, гальмівної систем, трансмісії, двигуна.
  4. Проведіть попередню оцінку автомобіля професійними експертами.

Після проведених дій, ми сподіваємося висновок буде правильний і ви виберете найбільш зручний і вигідний шлях.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ