Річка Коровля підтопила домогосподарства у Михальчі. Рятувальники, поліція та лісівники ліквідовували затор сміття під дорогою на Чернівці

Вчора ввечері, 23 червня 2020 року, у річці Коровля, яка протікає між Кам’яною та Михальчею, внаслідок сильних дощів у верхів’ях, різко підвищився рівень води.

Tyre Center Сторожинець

У Дубово було підтоплено близько 15 домогосподарств та один магазин. Місцеві жителі ще до приїзду рятувальників евакуювали літню жінку з власного будинку.

Велика вода знесла купу сміття та близько десятка стовбурів дерев під створ моста у Михальчі на автошляху Р-62, який з’єднує Сторожинець та Чернівці. Був ризик того, що стовбури заб’ють просвіт конструкції і вода переллється через дорогу.

Через годину-півтора вода почала різко спадати і колоди почали сповзати вниз та виникла загроза, що вони застрягнуть у трубах, які знаходяться під дорогою.

До розчищення русла були залучені сторожинецькі рятувальники, поліція, працівники ДП “Сторожинецький лісгосп”, місцеві жителі.

Охорона Тигр

Близько двох годин злагоджених зусиль знадобилася їм, щоб дістати з-під дороги дерев’яні колоди і ліквідувати небезпеку.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ