Управління ДМС відновило прийом громадян

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області звертає увагу жителів району, що у зв’язку покращенням епідемічної ситуації на території Чернівецької області та пом’якшенням карантинних заходів з 13 липня 2020 року повністю відновлено прийом громадян в Управлінні ДМС у Чернівецькій області.

Tyre Center Сторожинець

Оформлення та видача паспортних документів здійснюється щодня відповідно до визначеного розпорядку роботи обласного апарату та районних структурних підрозділів Управління.

Нагадуємо, що Управління (м. Чернівці, вул. Шептицького, 25) та Чернівецький МВ УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Руська, 248-М) працюють згідно визначеного розпорядку  роботи з понеділка по четвер з 09.00 до 18.00, у п’ятницю – з 09.00 до 16.45.

Районні структурні підрозділи працюють згідно визначеного розпорядку роботи з вівторка по п’ятницю з 09.00 до 18.00, у суботу – з 09.00 до 16.45.

Додатково повідомляємо, що з 14 липня Чернівецьку область буде підключено до електронного сервісу «Електронна черга». Забронювати місце у черзі можна на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html .

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ