Як вибрати крісло-мішок?

Матеріал розміщено на правах реклами

Ніхто не зможе відмовитися від приємного вечора в зручному та м’якому кріслі-мішку після важкого робочого дня. Особливо, якщо цей предмет меблів легко приймає форму тіла.

Цю якість і багато інших увібрали до себе безкаркасні меблі – зокрема, крісло мішок. Така конструкція – інноваційна пропозиція та заміна традиційних меблів.

У порівнянні з іншими аналогами, у крісла-мішка повністю відстуній каркас і інші жорсткі елементи. Вони виробляються з обшивної тканини або шкірозамінника, а наповнення – полістирол. Завдяки досить простій технології в результаті отримуємо мішок, який набагато кращий за інші м’які комплекти.

Не знаєте, як вибрати крісло-мішок? В магазині “Prorada” poparada.ua/kreslo-grusha ви отримаєте відповіді на всі питання.

Якщо ви ніколи раніше не стикалися з безкаркасними меблями, то ми пропонуємо вам декілька простих кроків, які зможуть вам визначитися з покупкою.

Переваги крісел-мішків перед звичайними меблями

Чим зручне крісло-мішок? Велику популярність безкаркасні мішки завоювали за цілим рядом переваг:

  • Безпека. Мягкий виріб повністю безпечний у використанні, так як не має гострих вуглів і жорсткого каркасу. Такий варіант особливо привабливий для сімей з дітьми.
  • Вартість. Крісло можна купити по вигідній ціні. Ви завжди знайдете варіант по своїм запитам і можливостям.
  • Широкий асортимент. Моделі можуть похвалитися різною стилістикою, віддінками, фактурою, авторськими рішеннями. Ви підберете виріб під будь-який інтер’єр.
  • Комфортабельність. Такі меблі приймають форму тіла і “пам’ятають” її. Відпочинок стає не тільки приємним, але й корисним, коли можна повністю розслабитися та швидко зняти напругу м’язів.
  • Розміри будь-які по вашому бажанню. Кольори також будь-які.

Крісла-мішки можуть виготовлятися з комфортних тканин по вашому вибору.

Яке крісло-мішок краще? Наприклад:

  • Модель з водонепроникної тканини, що дозволяє використовувати виріб не тільки в приміщенні, а й на терасі, дачі, відкритих майданчиках. Чохли легко чистяться.
  • Еко-шкіра – це вибір тих, хто надає перевагу солідності. Універсальне полотно Эко-кожа – это выбор тех, кто предпочитает солидность. Универсальное полотно зносостійке, матеріал не намокає, витримує сильні навантаження у різних умовах, довговічний.
  • Водовідштовхуючий велюр – елегантність і стиль в домі та офісі. Тканина приємна на дотик, відрізняється гарним блиском.
  • Моделі з принтованою тканиною – Модели с принтованной тканью – чудовий варіант для дитячих. Тільки один предмет може внести яскравість та фарби в кімнату.

Вироби “Prorada”можуть комплектуватися додатковими чохлами, що спрощує догляд за ними. Крісло відшивають спеціальними нитками.

Мішки зустрічаються в будинках, ресторанах, спортивних клубах і дитячих центрах.

Яке безкаркасне крісло-мішок груша краще – можна дізнатися в нашому інтернет-магазині poparada.ua/kreslo-grusha, вибравши будь-який колір, розмір і фактуру на замовлення.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ