Прокуратурою скеровано до суду обвинувачення стосовно жителя Сторожинця, який під час конфлікту на наніс тяжке тілесне ушкодження

Сторожинецькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 22-річному жителя міста Сторожинець, який під час конфлікту наніс тяжке тілесне ушкодження.

Tyre Center Сторожинець

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2020 року вказаний обвинувачений, знаходячись біля Центру естетичного виховання дітей, що м. Сторожинець, у зв’язку із раптово виниклим конфліктом, наніс один удар кулаком в область обличчя потерпілого, а саме в нижню щелепу зліва, внаслідок чого останній впав на землю та втратив свідомість, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження у виді відкритої черепно-мозкової травми, перелом потиличної кістки, субарахноїдальний крововилив, забій головного мозку середнього ступеня, забійна рана потилиці, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, як такі, що небезпечні для життя в момент заподіяння.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Санкція ч.1 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Сторожинецька місцева прокуратура

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ