Трекові світильники – ціла система освітлення за допомогою лише одного пристрою!

Матеріал розміщено на правах реклами

Забезпечити ефектну освітлювальну концепцію виставкових та музейних експонатів, на торгівельних майданчиках та в арт-студіях можливо лише за умови використання інноваційного обладнання генерації направленого світла.

Саме таким є трековий LED-світильник, купити який завжди можна в інтернет-магазині електротоварів 16А. Унікальна конструкція та метод фіксації таких освітлювальних приладів дають змогу змінювати розташування джерела світіння, світловий малюнок в просторі, створюючи незвичайні візерунки та виділяючи пріоритетні зони.

Особливості трекових LED-світильників

Встановлення такої освітлювальної техніки здійснюється на шинопроводі, який забезпечує електроживлення для закріплених прожекторів. Токопровід є основою функціонування світильника. До нього кріпляться підвіски, з’єднувальні механізми для переміщення та стикування світлотехнічних елементів. Існує можливість підключення до однієї шини різних за конструкцією та потужністю прожекторів, підбору моделей необхідної яскравості, відключення окремих ламп для зменшення інтенсивності світіння.

Що пропонує інтернет-магазин електротоварів 16А?

Не дивлячись, що трекові світильники мають однакову конструкцію та однотипний спосіб кріплення серед товарного асортименту магазину представлені вироби в різному виконанні, які відрізняються один від одного токопровідним елементом, способом його встановлення, джерелом світіння. Системи мають одно- або трьохфазний шинпровід та можуть монтуватися, як накладний варіант, так і інтегруватися в підвісну конструкцію.

Для всіх трекових LED-світильників характерні наступні переваги:

  • Економічність
  • Довготривалий ресурс роботи;
  • Безпека;
  • Організована система тепловідводу.

Непомітні та лаконічні, такі світильники широко використовуються в строгих громадських приміщеннях та жилих кімнатах, оформлених у будь-якому стилі, допомагаючи коректувати підсвічування інтер’єру по бажанню власника.

В онлайн-каталозі ви підберете необхідну модифікацію трекового LED-світильника зі збереженою природністю металевої фактури, з плафонами різних розмірів та конфігурацій.

Замовити високоякісні освітлювальні прилади можна в режимі онлайн або за телефоном. Передбачені безкоштовні консультації досвідчених спеціалістів, а також доставка товару в будь-який регіон України. Дзвоніть прямо зараз!

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ