Bosch Car Service ШульгінАвто (м. Сторожинець) – якісна діагностика та ремонт Вашого автомобіля

Bosch Car Service ШульгінАвто (місто Сторожинець) пропонує всім автовласникам, як фізичним особам, так і юридичним:

  • Проведення діагностики всіх систем автомобіля;
  • Всі види механічних робіт по ходовій та двигунам;
  • Підбір оригінальних запчастин та якісних аналогів на ваш автомобіль;
  • Якісне обслуговування та оперативність при виконанні робіт

Звертайтесь за адресою: м. Сторожинець, пров. Кобилянської, 2ж

Телефони: (050) 072 66 02; (096) 261 73 73

Автомайстерня ШульгінАвто надає послуги сучасного автосервісу, який задовольняє високим вимогам в цій галузі. СТО ШульгінАвто, отримавши сертифікацію Bosch Car Service, може запропонувати широкий спектр послуг по ремонту автомобілів, заміні запчастин, діагностиці та усуненню недоліків згідно процедур автовиробників. Майстерня є першою сертифікованою СТО у нашому регіоні.

Обслуговування автомобілів на нашому СТО гарантує якість на рівні з дилерським, але по більш доступній ціні. Система обслуговування автомобілів Bosch Car Service пропонує клієнтам привабливе відношення “ціна-якість”. При цьому ви завжди будете відчувати, що заплатили справедливу ціну.

Bosch Авто Сервис ШульгінАвто пропонує клієнтам тільки якісно виконаний сервіс. Виконуючи ремонт автомобілів, ми використовуємо сучасне ремонтотехнічне обладнання та програмне забезпечення згідно параметрів виробників автомобілів. Стандарт якості встановлений великою кількістю станцій Bosch Car Service, яких в Україні вже 115, а в світі більше 17 тисяч.

Найвищий пріоритет в нашій філософії – якість та орієнтація на клієнта, а також компетентність у всьому, що стосується автомобіля.

СТО Шульгін Авто має майже 10-річний досвід успішної діагностики електросистем автомобілів, в тому числі із залученням обладнання Bosch. Така спеціалізація відразу виокремила майстерню серед конкурентів і вивела її в число лідерів в регіоні. Сімейний бізнес був заснований Андрієм і Петром Шульгіними, переможцями Всеукраїнського конкурсу діагностів 2010 і 2013 років.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ