У Сторожинці відбувся професійний Міжнародний турнір з кікбоксингу К-1 “FANAT FIGHT”

29 серпня у Сторожинці відбувся професійний Міжнародний турнір з кікбоксингу К-1 FANAT FIGHT, організатором якого є засновник спортивного руху FANAT SPORT – Володимир Дробот.

Tyre Center Сторожинець

Турнір відбувся по всім міркам нестандартний, незважаючи на те, що це перший раз в цьому регіоні, глядачі мали змогу побачити вживу бої професійних бійців.

Попередній перегляд в новій вкладці(відкривається у новій вкладці)

Бої відбувалися в клітці, що звісно ще більше прикрасило обстановку.

Клітка, доречі – це вклад в організацію професійних та аматорських турнірів з кікбоксингу К-1 – це вклад генерального спонсора FANAT FIGHT 1 (зовсім скоро буде FANAT FIGHT 2…) Думітру Морхана.

Професійний турнір з кікбоксингу К-1 FANAT FIGHT 1 був міжнародним, оскільки виступали бійці, представники 3-ох країн: Україна, Узбекистан, Ірак.

І це все відбулось у Сторожинці Чернівецької області, ну і звісно ж, без підтримки діючого мера міста, на жаль.

Але не біда, тому що була підтримка голови райдержадміністрації Дмитра Балінова та секретаря Сторожинецької міської ради Ігоря Матейчука.

Професійний Міжнародний турнір з кікбоксингу К-1 FANAT FIGHT 1 пройшов дуже драйвово та видовищно, запеклі поєдинки, безкомпромісні двобої… І це все було прикрашено номером професійного бармен-шоу, музичним супроводом від професійних ді-джеїв та професійного ведучого поєдинків.

Як коментує сам організатор FANAT FIGHT Володимир Дробот:
«Збулась моя ще одна мрія. Розпочалось! Перший Професійний турнір з кікбоксингу К-1 – FANAT FIGHT @fanat_fight – мій проект, але створений цей Міжнародний професійний турнір (аматорських було багато) – НАМИ, крутою командою, де кожен відповідав за свою справу та в кінці кінців все було виконано на відмінно! В цю команду входили: Максим Скрипа, Валерій Місько, Олександр Дробот, Наталія Дробот, Вікторія Дробот, Станіслав Поляк, Михайло Верхоляк, Віталій та Михайло Лазорюк, Андрій Літун, Анатолій Лєвін, Анатолій Гаврилюк (медична допомога турніру), Микола Пуюл, Унгурян Роман, DJ Wander.

Всім дякую, насамперед Своїм, потім тим, хто в нас вірить, ну і тим, хто не вірить, на фоні незрозумілої заздрості чи т.п.»

На турнірі з кікбоксингу К-1 FANAT FIGHT було 8 (вісім) сильних, високого рівня поєдинків. 4 поєдинки – аматорські (в шоломах), були відібрані найкращі бійці. 4 поєдинки – професійні (тільки рукавиці, ніякого захисту ніг та голови). І хоч на фото та відео виглядає все реально круто, вживу, повірте – це взагалі…!

Аматори за свої бої отримували безцінний досвід, та звісно ж, цінні призи від спонсора: магазин «Манго» (м. Сторожинець), власницею якого є Надія Білоусова. Професіонали – отримували цінні подарунки від Ігора Янчука (магазин POWER MAN, м. Чернівці) та грошові винагороди, навіть за програш! Спонсор грошових винагород на FANAT FIGHT 1 був Михайло Доскалюк.

Спонсорами цього під назвою FANAT FIGHT 1 були Максим Скрипа (Cоmfort House, м. Сторожинець), завод мінеральних вод «Буковинська» (Думітру Морхан), BOOZE Pub (Берчук Денис), салон краси «Цілющий дотик» (м. Сторожинець, вул. Некрасова 20), Олександр Ілько, Сергій Сандуляк (магазин “Авто Євро”), фірма GetAuto (м. Чернівці), Вікна Стиль, ресторани YOKI (м. Чернівці), Світ Реклами (м. Чернівці), KUT Шина (Кут Богдан), підприємець Олексій Любимський, МП “Скіф” (директор Володимир Коржан), PROF BAR SHOW (Бармен Шоу), Андрій Літун (@litunko) – фотограф, Анатолій Лєвін – відеограф (Colors United, м. Чернівці), Унгурян Роман (ведучий, більше відомий, як Jack Jonson), DJ Wander, Микола Пуюл (ді-джей Nicolas), октагонгьолс (картгьолс) – моделі Врублевська Вікторія та Щербак Кароліна.

Гімн України, який є невід’ємною частиною турніру, виконав Андрій Клепач (м. Чернівці).

Сам турнір, FANAT FIGHT відбувався на території фірми STORTYRES (м. Сторожинець), яка займається оптовою та роздрібною торгівлею шин любих розмірів.

STORTYRES – це фірма, яка залучила іноземні інвестиції з Швейцарії на реконструкцію заводу фільтрів, в минулому, під завод з реконструкції автомобільних шин, в місті Сторожинець. Ну і звісно ж, на заводі STORTYRES будуть створюватись робочі місця.

FANAT FIGHT 1 відбувся, і далі буде – FANAT FIGHT 2, FANAT FIGHT 3… і т.д. Ще більше видовищ, більше професіоналізму, більше шоу, яке раніше ніхто з вас вживу не бачив, а тим більше, тут у нас, в Сторожинці.

Далі турніри вже будуть проходити вже зовсім інших форматів, вас чекають нові бійці, вас чекають реванші минулих поєдинків, так як не все було сказано, вас чекають Чемпіонські бої, Чемпіонські поєдинки – за чемпіонський титул, за чемпіонський пояс FANAT FIGHT.

Очікуйте та слідкуйте за новинами, які ви можете дізнатися першими, слідкуючи за соціальними мережами, за особистими сторінками організатора – Володимира Дробота (Інстаграм @vovafanat).

Категорія: Новини району Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ