Chery – недороге та комфортне авто для всієї родини

Матеріал розміщено на правах реклами

Автомобілі з Китаю з’явилися на дорогах України досить давно. Спочатку місцеві автолюбителі не довіряли їм, вважаючи чимось несерйозним, але з часом думка змінилася. Китайські машини відвоювали собі позиції і стали досить поширеними. Автомобілісти вибирають їх за доступну ціну, гарну якість, відмінне оснащення і високу надійність.

Одним з лідерів китайського автопрому є виробник Chery. Ця компанія була заснована в 1997 році, її засновниками стали держава і холдинги провінції Аньхой. Вона відразу ж закупила обладнання на заводі Ford і почала випускати машини для служби таксі. Потім компанії вдалося отримати ліцензію, і вона стала продавати авто по всьому світу. У 2006 році концерн відкрив складальний цех в Україні на базі автозаводу ЗАЗ. Сьогодні купити Чері на Буковині можна в Корпорації УкрАВТО: вона є офіційним дилером цього виробника і пропонує клієнтам вигідні умови співпраці.

Переваги Chery

Розглянемо, які плюси мають автомобілі даної марки:

  1. Великий вибір моделей. Компанія не стоїть на місці і постійно випускає нові машини, удосконалює старі і допрацьовує їх. На даний момент в Корпорації УкрАВТО на Буковині представлено п’ять моделей з різною комплектацією.
  2. Стильний екстер’єр, комфортний інтер’єр. Ці машини красиво виглядають і виділяються з потоку. Салон у них комфортний, продуманий і просторий, він ні в чому не поступається європейським аналогам, а в деяких випадках і перевершує їх.
  3. Висока надійність. Компанія робить машини, які не поступаються за якістю німецьким, чеським або південнокорейським транспортним засобам. Запчастини на «Чері» не рідкість, їх можна купити і замовити в будь-якому автомобільному магазині або у офіційного дилера.
  4. Доступні ціни. Вартість китайських машин і їх подальшого обслуговування на 20–30% нижче, ніж європейських аналогів. При цьому за менші гроші ви отримуєте більшу комплектацію. В автомобілях є кондиціонер, системи безпеки, електричні склопідіймачі та інші опції, які недоступні в європейських авто початкових комплектацій.
  5. Адаптація до українських доріг і клімату. Машина збирається в нашій країні, тому її адаптували під місцеві умови. Вона без проблем витримує тривалі подорожі по неякісному покриттю, заводиться в мороз, не боїться перепадів температур і дорожньої солі.

Також до переваг можна віднести і наявність в китайських машинах топової електроніки. У них встановлюють електропідігрів, сенсорні планшети для мультимедіа та інші цікаві опції, яких просто немає в аналогах.

Модельний ряд

У салонах Корпорації УкрАВТО Chery представлена ​​моделями Tiggo. Це стильний, надійний і зручний кросовер, який ідеально підходить як для міського циклу, так і для далеких подорожей або поїздок на природу. «Чері» випускає наступні різновиди автомобілів:

  1. Tiggo 2. Це сучасний компактний кросовер, виконаний в агресивному спортивному стилі. Ідеальний для українських доріг, має просторий салон і хороші ходові властивості.
  2. Оновлений Tiggo 3 FL. Увібрав в себе все краще від попередньої моделі і отримав прожекторні фари, світлодіодні ходові вогні, нову решітку радіатора і покращений салон.
  3. Кросовер SUV-класу Tiggo 4. Може використовуватися як в щільному міському трафіку, так і для поїздок по путівцях або бездоріжжю. Має панорамний дах площею майже 1 м².
  4. Спортивний Tiggo 7 з гідродинамічним кузовом. Відрізняється чудовими ходовими якостями, має галогенові фари у вигляді тризуба і матричні задні ліхтарі. Салон в цьому автомобілі шкіряний, кондиціонер – двозонний, а стеля – панорамна.
  5. Передньопривідний кросовер Tiggo 8, який є лідером лінійки. Потужний, гарний, комфортний автомобіль, який має безліч опцій і можливостей.

Якщо ви хочете придбати Chery в Буковині, то звертайтеся в салони УкрАВТО. Всі перераховані моделі є в наявності. Ви зможете оглянути їх на місці, вибрати відповідну комплектацію і тип двигуна, перевірити ходові властивості і оформити машину прямо на місці.

Менеджери детально проконсультують вас, допоможуть зробити покупку і оформити необхідні документи. Всі машини проходять передпродажну підготовку, при необхідності на них можна встановити додаткові опції, не порушуючи офіційну гарантію.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ