Як швидко знайти роботу під час кризи?

За даними Держстату, рівень безробіття в Україні за рік збільшився на 22% і досяг рекордного рівня 9,9% від числа працездатного населення країни. Паралельно зростає заборгованість по заробітній платі, тисячі українців вимушені піти у відпустку без утримання. Шукаете роботу або підробіток? У вас надзвичайно важливий етап життя. Як не помилитися з вибором нового місця й зарплати?

Безпечний сервіс

Довірте пошук нового місця роботи виключно собі. Великий онлайн-сервіс працевлаштування GRC.UA ( https://kiev.grc.ua ) з простою реєстрацією і моментальним вибором вакансій – ефективний і безпечний спосіб швидко знайти гідний заробіток:

  • 15 років на ринку працевлаштування;
  • здобувачі не платять за розміщення інформації про себе;
  • кількість резюме з різними фаховими напрямками не обмежена;
  • розширений функціонал та фільтри для користувачів;
  • щодня на сайті понад 10,8 тисяч вакансій;
  • понад 85,9 тисяч перевірених роботодавців, в тому числі відомі маркетплейси, банки, рітейлери, холдинги, забудовники, IT-компанії;
  • мобільні додатки і розсилка для швидкої реакції на цікаву вакансію;
  • поради та консультації досвідчених ейчарів.

Починайте полювання на нове місце не після звільнення, а до. Якщо боїтеся, що начальник побачить ваші наміри знайти нове місце, просто включить функцію і сховайте особисті дані для деяких підприємств. Претендент може повністю закрити доступ до резюме і самостійно обирати підприємства.

Різні вектори пошуку

Не обмежуйтесь своїм досвідом, навичками та освітою. Проаналізуйте всі свої вміння, складіть опис своїх здібностей за різними напрямками. Розміщуйте пропозиції здобувача в декількох категоріях: водій, страховий агент, ріелтор, мерчендайзер, гувернер, кондитер, садівник, адміністратор, охоронець. В якихось напрямках ваш рівень – middle, в якихось – senior, але коло вакансій розширене максимально. Врахуйте фахові комбінації: тестувальник сайтів, репетитор, кур’єр, співробітник колл-центру можуть працювати сумісниками.

Ви логічно мислите, геніально плануєте відпустку, дотримуєтесь дедлайнів, володієте комп’ютерними технологіями, знаєте географію, вивчали економіку, менеджмент, торгівлю? Спробуйте себе в ролі логіста (https://kiev.grc.ua/catalog/Vysshij-menedzhment/Transport-Logistika)

Це одна з найбільш затребуваних професій в Україні, про яку рідко згадують у момент реєстрації на сайті працевлаштування. Логістами вдало працюють колишні топ-менеджери, турагенти , продавці і викладачі.

Soft skills важливіше диплому

Потенційний наймач враховує диплом з відзнакою, знання мов, тренінги та професійні нагороди. Але в першу чергу власника бізнесу цікавить людина та його здібності. Дослідження grc.ua показало: 90% роботодавців при оцінці претендента на посаду віддають пріоритет особистим якостям.

Якщо компроміс в hard skills (професійні навички) допускають 48% ейчарів, то закрити очі на нюанси над-професійних навичок (soft skills) готові лише 18% респондентів. Не забувайте вказувати звичайні людські характеристики, комунікабельність, вміння критично мислити і швидко перемикатися на нові завдання.

Досвідченому хедхантеру достатньо 15 секунд, щоб оцінити дані претендента та прийняти первинне рішення. Помилки граматичні та стилістичні, недбалість, невдале фото, часта зміна роботи, дивні захоплення негативно характеризують претендента. Резюме, що створені за допомогою трендових шаблонів, із зазначенням сторінок в соціальних мережах, хобі та спортивних та непрофесійних досягнень розглядаються в першу чергу.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ