BoschCarService ШульгінАвто запрошує на роботу

У зв’язку з розширенням, сучасна майстерня по ремонту автомобілів Bosch Car Service ШульгінАвто запрошує на роботу автодіагноста, механіка та автоелектрика.

Ми пропонуємо: високу оплату праці, офіційне працевлаштування, сучасне обладнання, навчання, дружній колектив.

Залюбки поспілкуємося як і з студентами, так і з досвідченими кандидатами.

Звертайтеся за телефоном: (050) 538 69 58

Автомайстерня ШульгінАвто надає послуги сучасного автосервісу, який задовольняє високим вимогам в цій галузі. СТО ШульгінАвто, отримавши сертифікацію Bosch Car Service, може запропонувати широкий спектр послуг по ремонту автомобілів, заміні запчастин, діагностиці та усуненню недоліків згідно процедур автовиробників. Майстерня є першою сертифікованою СТО у нашому регіоні.

Обслуговування автомобілів на нашому СТО гарантує якість на рівні з дилерським, але по більш доступній ціні. Система обслуговування автомобілів Bosch Car Service пропонує клієнтам привабливе відношення “ціна-якість”. При цьому ви завжди будете відчувати, що заплатили справедливу ціну.

Bosch Авто Сервис ШульгінАвто пропонує клієнтам тільки якісно виконаний сервіс. Виконуючи ремонт автомобілів, ми використовуємо сучасне ремонтотехнічне обладнання та програмне забезпечення згідно параметрів виробників автомобілів. Стандарт якості встановлений великою кількістю станцій Bosch Car Service, яких в Україні вже 115, а в світі більше 17 тисяч.

Найвищий пріоритет в нашій філософії – якість та орієнтація на клієнта, а також компетентність у всьому, що стосується автомобіля.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ