Сторожинецькі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації умовної дорожньо-транспортної пригоди

Важливу роль у системі підготовки до ліквідації надзвичайних ситуацій відіграють тактико-спеціальні навчання, під час яких рятувальники відпрацьовують питання взаємодії, загальної злагодженості та оперативності.

Tyre Center Сторожинець

Для ефективного виконання вогнеборцями завдань за призначенням, потрібно постійно удосконалювати професійні навички.

Нещодавно рятувальники Сторожинеччини вдосконалювали свої навики щодо ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод та освоювали нове рятувальне обладнання, яке нещодавно отримали з новою спеціальною аварійно-рятувальною машиною легкого типу (САРМ-Л) на базі легкового пікапа «Ford Ranger».

Згідно тактичного задуму були відпрацьовані дії рятувальників на місці умовної дорожньо-транспортної пригоди із подальшим загоранням авто. По прибуттю на місце події оперативний розрахунок ліквідовував пожежу з допомогою ранцевого вогнегасника та за допомогою гідравлічного інструмента, поводили заходи щодо деблокування умовного потерпілого з понівеченого автомобіля.

Проведення тактико-спеціальних навчань є запорукою мінімізації наслідків ДТП. Такі заходи  дозволяють удосконалювати набуті навички і у подальшому зберегти життя і здоров’я людей, що потрапили в небезпеку.

Учасники продемонстрували злагодженість дій, професіоналізм, витримку, оперативність та готовність до роботи в екстремальних ситуаціях.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ