У Сторожинецькій ЦРЛ заповнено 98 з 105 місць для хворих на коронавірус

У Сторожинецькій ЦРЛ заповнено 98 з 105 місць для хворих на коронавірус. Про це повідомив голова Сторожинецької РДА Дмитро Балінов на особистій сторінці у Фейсбуці.

“Сьогодні надворі прекрасна погода. Як на замовлення – легкий лапатий сніг, на термометрі -2, без вітру. Така гарна європейська зима за вікнами кабінетів, офісів, магазинів.

Але є одні вікна в районі, за якими не до прекрасної зимової погоди. Це Сторожинецька лікарня, де зараз з симптомами COVID-19 знаходяться аж 98 наших краян. При чому максимальна кількість місць – 105.

На кисневій дотації 61 людина. За вчора госпіталізували 17 осіб. 39 з них у важкому стані. 57 – у середньому. На жаль, майже щодня коронавірус забирає у лікарів, не зважаючи на їх зусилля, когось з жителів району. За минулі 10 днів у лікарні померло 11 осіб.

Напевне, дають знати за себе новорічні свята. COVID-19 нікуди не дівся. Карантин не зупинено. Дотримуйтесь соціальної дистанції, використовуйте антисептики та одягайте маски в людних місцях. Бережіть себе” – написав голова РДА.

Сьогодні надворі прекрасна погода. Як на замовлення – легкий лапатий сніг, на термометрі -2, без вітру. Така гарна…

Опубликовано Dmitriy Balinov Среда, 27 января 2021 г.
Категорія: Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ