Який iPad обрати у 2021 році

Apple – лідер на ринку планшетів вже 10 років поспіль, із появою першого айпада на процесорі Apple A4. Для тих, хто ще на “ви” з девайсами цього бренду, скажемо: Apple Ipad стане вашим справжнім другом і помічником, незамінним для роботи, відпочинку й розваг. Більшість у захваті від якісного зображення дисплею, потужного процесора та оперативної пам’яті девайса, що дає можливість грати у будь-які ігри. 

Тож розповімо про кращі айпади, які можна придбати у 2021 році.

Переваги новинок

Про переваги простіше розповідати на конкретних прикладах. Візьмемо iPad Pro 12,9 2020 року. Процесор A12ZBionic плюс оперативна пам’ять на 6 Гб відкривають чарівну можливість поринути у світ складних, вимогливих ігор. Завдяки вбудованій пам’яті на 512 Гб у максимальній комплектації айпад легко подужає роботу з великими проєктами, а завдяки широкому дисплею на 12,9 дюймів із підтриманням Apple Pencil 2 ви спроможні створювати графіку. За допомогою клавіатури Magic Keyboard гаджет без проблем перетвориться на справжній комп’ютер.

Плюсів у планшетів Apple багато:

  • висока продуктивність у програмах, яка досягається мінімальним рядом моделей. Розробники змушені підлаштовуватися й тримати планку якості на найвищому рівні, щоб пройти модерацію в магазині Apple;
  • простий і зрозумілий тачпад, що потребує від вас мінімального навчання;
  • камера високої роздільної здатності з можливістю знімати у 4 К;
  • чесні 10 годин активної роботи з іграми, інтернетом і відео без заряджання.

Виробник зосереджується на комфорті користувачів і легкому зануренні в екосистему Apple. У магазині додатків є безліч унікальних програм, які від початку створювалися під конкретні моделі, наприклад iWork або iMessage. Навіть Photoshop для смартфонів і планшетів з усіма функціями версії на PC пропонується тільки в App Store.

Що обрати для роботи, а що для відпочинку

Питання сформульовано правильно, бо продукція різниться за вартістю і характеристиками, тому тут можна заощадити. 

Про перший варіант для роботи ми вже розповіли вище, а тим, для кого 12,9 дюймів забагато, пропонуємо придивитися до Apple iPad Pro 11 2020. Планшет має дисплей на 11 дюймів, що глибоко передає колір і контрастність зображення за технологією Retina. Pro версія – зручний пристрій для роботи з можливістю під’єднати Magic Keyboard та Pencil 2. Підтримується рукописне введення тексту, тому на планшеті легко редагувати, коментувати й підписувати документи. Завдяки двом камерам зі сканером LiDAR вам доступна робота із доповненою реальністю, сканування документів й фотографування у високій роздільній здатності. Зручно листуватися, обробляти відеоролики, насичувати кольорами фотографії й створювати складну графіку. Потужний процесор A12Z впорається зі складними проєктами на десятки гігабайт, цьому сприяє і об’єм пам’яті до 1 Тб.

Хороший бюджетний варіант – Apple iPad Air 2019. Екран IPS Retina з роздільною здатністю 2 224х1 668 і діагоналлю 10,5 дюймів. Металевий корпус ідеальний для домашнього користування: будьте спокійними, якщо випадково впустите планшет і той впаде з ліжка. Процесор A12 на 6 ядер подужає інтернет-пошуки, читання електронних книг і стандартний набір ігор з App Store. Модель сподобається тим, хто мріє про айпад для відпочинку та легких розваг вдома.

Чи є альтернатива?

Samsung Galaxy Tab s6 10.5, HUAWEI MediaPad M5 10.8 або Lenovo Yoga Smart Tab – кожен з цих планшетів має свої переваги й недоліки, та вони навряд чи зможуть зрівнятися з iPad нового покоління. 

Вартість в окремих випадках різниться на порядок, та iPad купують із причин, далеких від економії: продукцію Apple обирають заради просунутої екосистеми, високої продуктивності й можливості одразу після покупки відчути необмежені можливості девайса.

Матеріал розміщено на правах реклами

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ