У Сторожинецькому лісовому коледжі відбулася онлайн-зустріч з активним учасником Революції Гідності/Євромайдану

Історично склалось, що саме лютий є місяцем вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Вчора, 22 лютого 2021 року, у Сторожинецькому лісовому коледжі у всіх без винятку групах виховні години були присвячені тематиці Революції Гідності/Євромайдану.

Та найбільше поталанило студентам-першокурсникам. Саме для них була організована онлайн-зустріч із знаковим гостем – Миколою Бігусом.

Микола Бігус – активний учасник Революції Гідності/Євромайдану. Очільник однієї з сотень самооборони. Пластун, крайовий булавний УПЮ, методист гри “Джура”, головний тренер Школи виховників Джур.  

В розмові із студентством Микола Богданович розповів про свою мотивацію активної участі у Революції Гідності, своє бачення подій Євромайдану і подій після нього. Про важливість таких понять як дисципліна, організованість, вміння працювати в команді, фізична, моральна і емоційно-вольова підготовка. Наголосив на тому, що патріотизм і любов до рідної землі, це не просто красиві, але часто пусті слова, а стиль життя, світогляд людини, справжнього українця.

Також були охоплені питання діяльності Національної скаутської організації України «Пласт» і Всеукраїнської дитячо-юнацької військовопатріотичної гри „Сокіл“ („Джура“).

На завершення зустрічі Микола Богданович побажав студентській молоді любити обраний фах, досягати в ньому височин і вміло поєднувати любов до рідної землі і професійну діяльність.

Інформаційна довідка – 17 лютого 2021 року Верховна Рада України визнала Революцію Гідності одним із ключових моментів державотворення.

Категорія: Освіта Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ