Топ 5 подарунків, які точно здивують вашого друга в його день народження

У кожного з нас є близькі друзі, до дня народженню яких ми часом готуємося навіть сильніше, ніж до свого власного. А це означає, що і подарунком ми хочемо не просто порадувати нашого близького товариша, але і по справжньому його здивувати. Якщо торжество вже близько, а оригінальних ідей у ​​вас так і не з’явилося, то ви можете вибрати один з варіантів з нашого топа.

Скретч карта

Це відмінний варіант для подарунка, який здатний не тільки порадувати вашого друга, але ще і мотивувати його на подальші звершення! Наприклад ви можете вибрати для нього карту бажань або постер, на якому буде вказано, що він повинен встигнути зробити за рік. Ваш товариш буде витирати верхній шар за допомогою монетки, помічаючи вчинки, які він зробив і в кінці року побачить, наскільки багато він встиг встигнути за цей рік. Ну або придбайте для нього скретч карту світу, за допомогою якої ваш друг зможе наочно побачити географію своїх подорожей і зрозуміти, куди ж йому ще варто відправитися на пошуки пригод!

Проектор

Похід в кіно в наш час – це подія на жаль досить рідкісна, але бажання подивитися улюблене кіно в хорошій якості і на великому екрані у кожного з нас як і раніше збереглося. Саме тому, ви можете зупинити свій вибір на такому варіанті презенту, особливо якщо ваш товариш любитель влаштовувати ввечері перегляд улюблених кінострічок, мультфільмів або серіалів. Налаштувати проектор досить таки легко, при цьому він і справді буде створювати ілюзію того, що ви перебуваєте в домашньому кінотеатрі, так що ваш друг точно буде в захваті від подібного знака уваги!

Сертифікат на враження

Хочете по справжньому здивувати вашого кращого друга подарунком, який він запам’ятає на довгі роки? Тоді вручайте йому подарунковий сертифікат, який ви можете придбати на https://www.bodo.ua. Вибір вражень дійсно величезний, і ви можете придбати для товариша сертифікат на тест-драйв суперкара, стрибок з парашутом, катання на всюдиході, вечерю з безлімітним м’ясом, похід на віртуальний квест, урок пневматичної стрільби, похід в spa салон, екскурсію на пивоварню і так далі. Ну а якщо не можете самі визначитися з вибором, то підберіть відразу кілька сертифікатів, а ваш друг самостійно вирішить, куди саме він хоче відправитися.

Оригінальний їстівний бокс

Ще один безпрограшний варіант подарунка, який точно підніме настрій вашому другу. Так ви можете придбати коробку з солодощами з інших країн, наприклад Америки, Китаю або Європи. Або ж ви і взагалі можете купити набори сухих пайків, йому напевно буде цікаво спробувати їжу армійців, космонавтів, пожежників і так далі. Крім того, ви можете придбати для нього кошики з різними делікатесами, набори меду, арахісових паст, топінгів для його улюблених напоїв і так далі.

Одяг з незвичайним принтом

Якщо ви давно знайомі зі своїм другом, то напевно знаєте про його смаки і захоплення. Саме тому, ви можете підібрати для нього худі, світшоти або футболку з яким-небудь оригінальним принтом, який точно оцінить ваш товариш. Так це може бути зображення його улюбленого героя фільму або коміксів, якась цитата, яку він часто використовує, портрет його домашньої тварини або ж і взагалі його власний, прикольний мем і так далі. Якщо ви підберете правильний принт, то ваш друг точно буде носити такий презент з величезним задоволенням!

Дивуйте своїх друзів цікавими подарунками і тоді святкування їх дня народження точно стане незабутнім!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ