Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо жителя Зруб-Комарівського за спробу дати хабаря поліцейському

Сторожинецьким відділом Чернівецької окружної прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Так, у квітні цього року, 24-річний житель с. Зруб-Комарівський намагався надати працівнику відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції неправомірну вигоду в сумі 685 грн.  за  не складання відносно нього  протоколу та постанови про адміністративне правопорушення  за ч. 2 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Санкція статті ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу  від 8500 грн. до 12750 грн. або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Сторожинецький відділ Чернівецької окружної прокуратури

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ