Як використати земельну ділянку?

Якщо ви хочете придбати земельну ділянку в місті, варто заздалегідь визначитися з її майбутньою долею. Від мети використання залежать особливості правового оформлення, ціна та інші нюанси. 

Способи використання земельних ділянок в Україні

Вільна земельна ділянка відкриває перед власником широкі можливості. Землю можна використовувати по-різному:

  • для будівництва дому;
  • для сільського господарства;
  • для садівництва;
  • для промисловості;
  • для оздоровлення;
  • для підсобного господарства.

За допомогою сервісу OLX ви можете вибрати землю і купити земельну ділянку в Чернівцях без додаткових клопотів. На сервісі можна знайти оголошення з реальними фотографіями та побачити, що продають у місті, яке вас цікавить. Ви зможете одразу побачити ціну, план та опис, зв’язатися з продавцем та обговорити деталі.

Найчастіше люди виставляють на продаж земельні ділянки для садівництва, а також територію з фундаментом під будівництво дому. Також можна знайти варіанти без жодних споруд і використати місце на свій розсуд. Ви можете побудувати будинок для постійного проживання або дачний будиночок з городом. Землю можна використати для будівництва басейну або сауни, також можна розмістити господарські споруди. 

Які ділянки для чого призначені? 

Земельні ділянки розподіляються за призначенням. Земля для сільськогосподарського використання може бути використана для розведення тварин, вирощування рослин, бджолярства, будівництва споруд нежитлового призначення. Проте побудувати житловий будинок на такій території не можна. Для житла, гаражів та господарських приміщень використовують землі для індивідуального житлового будівництва. Проте вирощувати тварин та рослини на них не можна.

Ділянки, розташовані в полі, продаються для виробництва сільськогосподарської продукції. На них можна будувати виробничі приміщення та склади, але не житлові будинки. Дачні ділянки призначені для вирощування фруктів та овочів для власних потреб. Дозволяється будувати господарські приміщення, у тому числі дачні будиночки.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ