Кутові ліжка з м’яким узголів’ям на замовлення

Вирішили купити меблі в спальню? Шукаєте зручне і м’яке кутове ліжко? Хочете, щоб воно вписалося в інтер’єр спальні затишно, але стильно? Тоді кутові ліжка з м’яким узголів’ям – перше, на що варто звернути увагу.

Двоспальні кутові ліжка з м’яким узголів’ям на замовлення

Просторе, комфортне і ефектне – завдяки вишуканому оформленню, це ліжко стане самодостатнім елементом декору кімнати. Широкий вибір двоспальних кутових ліжок з м’яким узголів’ям в Києві знайдете на сторінках інтернет-магазину https://krovat.kiev.ua/cat/lizhka-na-zamovlennya/kutovi-lizhka-na-zamovlennya/ MES Company за вигідною ціною. Цей тип меблів ніколи не був дешевим, тому матеріали для такого ліжка – метал та натуральне дерево – вже є підтвердженням високої якості виробів.

двоспальне кутове ліжко з м'яким узголів'ям на замовлення

Крім комфортного сну кутові ліжка з м’яким узголів’ям на замовлення нададуть власникові і інші можливості. Деякі замість ніжок мають зручну тумбу, куди можна прибрати постіль, без необхідності захаращувати кімнату додатковими меблями.

Секрет елегантної спальні – у витонченій спинці ліжок

Ось вже більше трьох тисячоліть ліжка в кут кімнати з бортами продовжують залишатися популярними у цінителів комфортного сну. Те, що раніше було доступно аристократам, зараз може дозволити собі кожен.

ліжка в кут кімнати з высоким спальним місцем на замовлення

Елегантна спинка надає двоспальному ліжку з ящиком для білизни естетичний вигляд і виглядає самостійним елементом декору кімнати. На неї дуже зручно спиратися: чим вона вище, тим зручніше сидіти. М’яке узголів’я кутового каркасу може являти собою єдину конструкцію з корпусом, іноді кріпиться окремо.

Подіум може бути тонким або ж досить масивним, низьким або високим. Узголів’я може бути різної форми: прямокутне, квадратне або ж вигнуте, в стилі ампір. При одному погляді на таке витончене творіння відразу ж виникають асоціації з королівським ложем.

Часто узголів’я зроблено з іншого матеріалу, ніж оббивка основи. Натуральна шкіра або екошкіра дозволяють легко очищати узголів’я від пилу, зберігаючи його акуратним.

Кімната з кращими кутовими ліжками для кращого відпочинку

Конструкції з двома спинками і підйомним механізмом не відносяться до економкласу. Їх вартість відображає якість натуральних, екологічно чистих матеріалів, наявність підйомного механізму, зручність матраца. Всіма перевагами можна скористатися, придбавши італійські ліжка в Україні. Майстри Італії зараз займають провідні позиції у світі по виготовленню розкішних, якісних меблів.

кутова ліжко для хлопчика в спальню

Широкий вибір м’яких меблів дозволяє підібрати зручне спальне місце не тільки для дорослих. Чудові дитячі 90х200 дозволять малюкам відчути себе принцом або принцесою і зберегти королівську поставу, так як односпальні матраци для сну – ортопедичні.

кутове односпальне ліжко 90х200 в інтер'єрі

Для дитини краще вибирати дерев’яне кутове ліжко, адже цілюща дія натуральних матеріалів на людину вже давно відома і не потребує додаткових доказів.

Для дорослих подіуми двоспальні 160х200 можуть бути з металу. Ковані ліжка на замовлення цілком можуть стати витонченою прикрасою спальні в класичному стилі або в стилі прованс.

Кругле ліжко в кут кімнати на замовлення

Кругле кутове з м’якими спинками – не менш оригінальне рішення для просторої кімнати. Знаючи любов людей до круглих форм, зараз роблять в різних стилях – від пишно прикрашених в стилі бароко, до шкіряних, в стилі модерн. Навіть для дитини можна вибрати симпатичне дитяче кругле для двох дітей, в якому сон буде солодким.

кутове ліжко для підлітка дівчинки на замовлення

При необхідності є можливість замовити ліжко 120х200 для підлітка дівчинки або хлопчика на сайті https://krovat.kiev.ua по фото, щоб оновити і поліпшити спальне місце.

кутова ліжко 120х200 для підлітка на замовлення

У якому б стилі не була оформлена спальня, серед широкого вибору обов’язково знайдуться меблі дітей і дорослих від перевіреного виробника, які чудово впишуться в інтер’єр.

Відео з ліжком в кут спальні на замовлення

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ