В музичній школі – 45 першокласників і новий директор

main

Цієї осені Сторожинецька музична школа 58 раз зустрічає юні обдарування – своїх першокласників.

Всього в школі навчається 240 учнів, а цього навчального року 45 учнів першого класу переступили поріг храму мистецтва та музики.

В перший клас прийшли діти не тільки з Сторожинця, також зараховані діти з сіл Ропча, Панка, Верхні та Нижні Петрівці, Старі Бросківці, Йорданешти, Давидени. Їх зустрічають високопрофесійні, творчі, віддані своїй праці викладачі, які продовжують добрі традиції, які заклали закладені педагоги, що стояли біля витоків створення школи – Геровський О.Д., Тютютнник О.І., Федоренко Т.І., Костилюк В.Л. Коваленко Е.М. та Репало С.Г. яка віддала педадогічній роботі в музичній школі більше 50 років на посаді викладача, заступника директора по навчально-виховній роботі і 16 років – директором музичної школи.

2

Школа має свої великі досягнення та випускників, якими вона пишається. З стін Сторожинецької музичної школи вийшли народний артист України, композитор, співак Мар’ян Гаденко, заслужений діяч мистецтв республіки Молдова Юрій Фротовчан, заслужений артист України Анатолій Вайпан, лауреати Міжнародних та всеукраїнських конкурсів – Олексій Герич, Василь Бендас, Володимир Голубничий, Юрій Літун, Едуард Скрипа та інші.

В 2015 учні школи одержали 48 грамот від районної, обласних владних структур, обласного управління культури, відділу культури національностей та релігій Сторожинецької РДА, а випускники поступили в музичні заклади – Чернівецьке училище мистецтв та педагогічне училище на музичний відділ по класу скрипки, флейти, акордеону, бандури, контрабасу, гітари.

Музична школа

“Сьогодні я передаю нашу школу новому директору Іонуц Т.В., – дає настанову багаторічний беззмінний директор музичної школи Репало С.Г., – бажаю їй та нашому колективу здоров’я, миру, спокою і продовжувати добрі традиції нашої школи. Успіху Вам наші дорогі випускники і в добрий час нашим першокласникам.”

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ