Що не варто дарувати коханій на 8 березня?

Кожен чоловік хоч раз вибирав той подарунок, який не зовсім підійшов його другій половинці, а може, і не сподобався їй взагалі. І відбувається це виключно тому, що далеко не завжди можна потрапити в настрій дівчини, або при спробі зробити їй сюрприз чоловік просто не вгадує зі знаком уваги. Ми зібрали кілька варіантів презентів, які навіть не варто розглядати під час пошуку подарунка на 8 березня та виключивши які у вас буде більше шансів подарувати своїй дамі серця гідний презент.

Біжутерія

На 8 березня багато дівчат хотіли б отримати якісь прикраси, але вони повинні бути з дорогоцінних металів і це ніяк не може бути біжутерія. По-перше, такі вироби найчастіше не лише коштують дешево, а й виглядають відповідно. Ну а по-друге, у деяких дівчат буває алергія на незрозумілі метали та сплави, тому крім золота або срібла їм краще взагалі нічого не носити. Так що або відмовтеся від цієї ідеї зовсім, або вирушайте в ювелірний магазин і купуйте якісні вироби.

Сувеніри

Ще один варіант, який точно не сподобається вашій коханій. Йдеться про різні статуетки, рамки для фото, свічники, м’які іграшки, гуртки і так далі. Повірте, ваша кохана точно не чекає від вас нічого подібного в цей день, адже всі ці речі настільки банальні, що їх якщо й варто дарувати, то тільки в тому випадку, якщо ваша дівчина збирає щось подібне і це справді колекційні вироби.

Гроші

Часто буває таке, що ніяких тямущих ідей щодо подарунків на думку так і не приходить, тому найкращим рішенням здається не шукати презент зовсім, а вручити дівчині конверт з грошима. Але насправді навряд чи жінка хотіла б отримати саме цей знак уваги на 8 березня, адже їй може здатися, що ви просто полінувались шукати для неї презент. З такої ситуації є чудовий вихід, адже ви можете вибрати для неї сертифікат на https://onecard.gift/podarki-na-8-marta, причому на ту суму, яку ви планували витратити на ваш подарунок. Завдяки такому сертифікату ваша дівчина зможе вирушити в той чи інший магазин і вибрати собі те, що вона хоче, так що за підсумком ви обоє залишитеся в плюсі.

Посуд

Ще однією помилкою буде подарувати в міжнародний жіночий день щось із посуду або кухонного приладдя, адже ваша друга половинка може не оцінити такий знак уваги. Тому, навіть якщо ви знаєте, що вашій коханій необхідна нова каструля, сковорідка або сотейник, краще відкласти цю покупку на інший день і просто зробити потім подарунок без жодного приводу.

Все, що стосується фігури та ваги

Дуже багато дівчат образяться, якщо їм подарувати якісь подарунки, які хоч якось натякатимуть на недоліки їх фігури. Тож під час пошуку подарунка на 8 березня навіть не варто розглядати такі варіанти, як абонемент у спортзал, ваги, антицелюлітні креми тощо. Повірте, якщо дівчина потребує чогось подібного, то вона сама зробить подібну покупку, а ви краще вибирайте для неї щось цікавіше.

Якщо ви відразу ж відкинете названі нами варіанти, то у вас точно буде більше шансів вибрати щось цікаве для своєї другої половинки на 8 березня!

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ